Sabcio Opublikowano 13 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 prince!Jako "polerant szprych" odpuść sobie te zgryźliwe teksty co do nowych, młodych forumowiczów. Uwagi twoje tak naprawdę niczego nowego nie wnoszą a moim osobistym zdaniem wprowadzają niesympatyczną atmosferę na forum.Jeżeli ktoś pyta o poradę to należy mu chyba pomóc i udzielić rzeczowej informacji albo nie odzywać się wcale. To niewiele wysiłku kosztuje.Jeżeli masz wielką wiedzę podziel się z nią z innymi a będziesz wtedy Gość!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 prince!Jako "polerant szprych" odpuść sobie te zgryźliwe teksty co do nowych, młodych forumowiczów. Uwagi twoje tak naprawdę niczego nowego nie wnoszą a moim osobistym zdaniem wprowadzają niesympatyczną atmosferę na forum.Jeżeli ktoś pyta o poradę to należy mu chyba pomóc i udzielić rzeczowej informacji albo nie odzywać się wcale. To niewiele wysiłku kosztuje.Jeżeli masz wielką wiedzę podziel się z nią z innymi a będziesz wtedy Gość!!Popieram. Panowie starajcie sie odpowiadać na zadane pytanie sensownie a jeśli denerwują was tak błache pytanie to poprostu nic nie piszcie. Prawde powiedziawszy to ostatnio na forum cieżko dostaś sensowana i konkretna odpowiedź (sprawdzona na swoim przykładzie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Popieram. Panowie starajcie sie odpowiadać na zadane pytanie sensownie a jeśli denerwują was tak błache pytanie to poprostu nic nie piszcie. Prawde powiedziawszy to ostatnio na forum cieżko dostaś sensowana i konkretna odpowiedź (sprawdzona na swoim przykładzie).Masz rację . Wybacz że nie rozbiorę żadnego zawieszenia bo nie możesz rzucić okiem na aukcję ze sprężynami zawieszenia w allegro, policzyć zwoje na foto ,a grubość drutu wsiąść z rysunku technicznego m72 . Forum jest po to żeby pomagać . Ale śmieszą mnie goście którzy nie potrafią nic zrobić przy ani wokół motocykla. Dla takich jest oldtimergarage i gruby portfel . A moja odpowiedz była dość konkretna- "Nie ma hamulca to sobie możesz zrobić . Masz to nie rób ". Ot cała filozofia . Nie powiem że mam gdzieś takie pytania . Po prostu bawią mnie problemy wyssane z palca ,po to tylko żeby napisać że ma się motocykl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 Tak sie składa że od jakiegos czasu nie natrafiłem na żądna aukcje odnośnie sprężyn do przedniego zawieszenia. Nie karze nikomu rozbierać całego zawieszenia, ale nie wieże że nikt nie ma luzem chociaż jednej spreżyny. Nie mówie żebyś latał do piewnicy, garażu z suwmiarka i mierzył. Nie wiem, może masz jakieś zdjećie z którego sam mółgbym policzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 16 zwojów . drut 7 . Kurde ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2007 O taką odpowiedź mi chodziło. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Po co ci takie info? Chcesz dorobić sprężyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 A ja stane w obronie Princa! Kazdy kto ma problem wali od razu "a jak sie to robi?pomuzcie" zamiast przejrzec arhiwum, albo starsze posty tym samym temacie, albo poszukac gotowych czesci. To jest zwykłe zasmiecanie forum z czystego lenistwa. A to ze sam robiłem dokładnie to samo, to nieszkodzi, raz dostałem zjebke i zaczołem obficie i owocnie korzystac z arhiwum-naprawde warto! I w razie lipy dopiero pytac i bedzie git! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 (edytowane) Po co ci takie info? Chcesz dorobić sprężyny?Po to aby kupując "nowe" (moje różnią się od siebie i nie wiadomo czy napewno są od emy) nie wpakować sie w jakąś mine. A co do szukania w archiwum to nie robiłem tego, ponieważ czytam dość dokładnie wszystkie tematy odnośnie rusków i jak narazie to nie spotkałem się z wątkiem sprążyn do emy. Były tematy o sprążynach od urala i kaśki a do emy jakie nie widziałem. Edytowane 20 Grudnia 2007 przez GaCek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 20 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Po to aby kupując "nowe" (moje różnią się od siebie i nie wiadomo czy napewno są od emy) nie wpakować sie w jakąś mine. A co do szukania w archiwum to nie robiłem tego, ponieważ czytam dość dokładnie wszystkie tematy odnośnie rusków i jak narazie to nie spotkałem się z wątkiem sprążyn do emy. Były tematy o sprążynach od urala i kaśki a do emy jakie nie widziałem.No to trochę ci namieszam. Sprężyn do emki było kilka rodzajów. A co do wyszukiwarki to wierzę . Tyle że granat nie miał na myśli Twoich sprężyn tylko wypowiedzi z poprzedniej strony , dotyczącej udzielania odpowiedzi na pytania które są zwykłym zawracaniem głowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabcio Opublikowano 20 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2007 Witam Wszystkich!I to jest rzeczowa konstruktywna dyskusja.Jeżeli kogoś poprzednio uraziłem, obraziłem to Przepraszam !! Pozdrawiam Sabcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi