Ksylo Opublikowano 16 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 to ja tez tradycyjnie powitam motocyklowo - dupa, dupa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 (edytowane) oj Ty zawsze milutki, jak zawsze zgryźliwy tetryk :biggrin: witam nowych na forum :biggrin: Edytowane 17 Września 2014 przez Xylena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 dupa, dupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 dupa, dupa ale twoja moja czy czyja- taki jestes niedoprecyzowany :wub: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 witanej/go Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemal XR Opublikowano 27 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Siema wszystkim obecnie latam hornetem 600. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 lepiej późno niż później.cześć Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 28 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Niebieskim może? Lewa! Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbelllo Opublikowano 29 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Siemanooo wszystkim :-)Jestem tu nowy wiec moze jakies wskazowki dla poczatkujacego formuowicza hehe3 lata temu gsx-f-a ten sezon srad 600 przelatalem caly sezon i juz sie nie moge doczekac cieplego asfalciku :-D Pozdro dla HORNETY I DLA WAS WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aarrkk Opublikowano 7 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Siemanko , miałem " małą " przerwę po dachowaniu na Fjr-ce , ale sprzęt już poskładany i przygotowany do kolejnego sezonu, chociaż mam nadzieję że jeszcze będzie parę pogodnych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Podobno pod koniec listopada minusowe temp. W pon bylem przeczyscic moto i delikatna sciezke musialem aleee musialem wykonac od razu sie czlowiek inaczej czuje :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witam wszystkich..i zaczynam pierwsze kroki na forum ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi