kenji Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Witam, Krzysiek + jajko, Pionki-dom,Radom-praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackfr9 Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Witam ludzi z Radomia i okolic. :flesje: Da zobaczenia na drodze :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 jackfr9-no w2itaj kolego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 :D Witam, witam nowych, do zobaczyska na drodze , a moze na spotkaniach integracyjnych?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GGGGrzes Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 To i ja się przywitam. Mało piszę ale dużo czytam (na tym forum). Mam Kawasaki zzr 600 i Suzuki dr 350. Chyba jestem jak na razie najstarszy ale tylko wiekiem bo duchem to jak szczeniak.Pozdrowionka.Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellka Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Ja również Wszystkich cieplutko witam :biggrin: Mimo że sama JESZCZE nie prowadzę ale KOCHAM te maszynki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 :) Nom i fracha wyszła, zjadło mi w poscie słówko;"nie" czyli ze nie ja jestem najstarsza.... :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Witam Wszystkich Zapaleńców, Pomyleńców, Właścicieli i Wielbicieli 2oo,U mnie podobnie jak u pestka, korzenie i sentyment do tego miasta.Liczę na wspólny wypad z ziomalami w przyszłym sezonieDziś postawiłem motonga na kołkach :icon_mrgreen: PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 ;) Witaj Kuba,ziomalu z Wawki! Aby do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 Witam wszystkich , kto z Radomia ten moze kojarzy klasyczna czerwona CB 400 i kojota na garnku z niektorymi smigalem na Bemowo Wiosna a ogolnie samotny jezdziec turysta :notworthy: raz jeszcze witam trzymajcie sie do wiosny juz blisko :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 ciekawy byłem czy kiedyś tu zajrzysz, OBOZISKO wita OBOZISKO!!! :notworthy: Tą swoją hondę kupiłeś od mojego brata ciotecznego :buttrock: kojarzysz mnie :notworthy: :bigrazz: p.s na bemowie też Cię widziałem tzn cb400 :crossy: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 19 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 ciekawy byłem czy kiedyś tu zajrzysz, OBOZISKO wita OBOZISKO!!! :icon_mrgreen: Tą swoją hondę kupiłeś od mojego brata ciotecznego ;) kojarzysz mnie :D :bigrazz: p.s na bemowie też Cię widziałem tzn cb400 :biggrin: jasne ze kojarze ! na moto tak od 8 lat a w sieci swierzy .... :banghead: Twoja cebule tez gdzies widzialem <polibuda ?> ok sprzecik na wiosne konfrontacja ? Teraz juz czesciej jestem na forum to kiedys pogadamy :crossy: CB rzadzi :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Witam witam wszystkich:)Od niedawna jestem posiadaczem slicznej zolciutkiej suzi sv650s:D jestem swiezy w temacie :biggrin: ale mam nadzieje ze bedziemy sobie czasem razem smigac po Radomiu..:bigrazz: milosc do moto zaczela sie kilka lat temu, ale z przyczyn czystko finansowych na zakup czekalem az do tej pory:( pozdrawiam Michal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 Witamy, witamy i do picia zapraszamy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornets Opublikowano 8 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2008 a dziekuje, moze skorzystam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi