Aśka Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 spameeeeeeeeerzyyyyyyyyy :icon_rolleyes: a ja na 50% jednak będę. zepsuję Wam gejowski łikend :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 spameeeeeeeeerzyyyyyyyyy :icon_rolleyes: a ja na 50% jednak będę. zepsuję Wam gejowski łikend :icon_mrgreen:Co to ma znaczyć 50%??? Jesteś na liście to znaczy,że będziesz!!! :icon_mrgreen: 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Co to ma znaczyć 50%??? Jesteś na liście to znaczy,że będziesz!!! :icon_rolleyes: 100%łil si :icon_mrgreen: ale mam nadzieję, że się uda dotrzeć. a byćmoże nawet z Maleństwem!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 łil si :) ale mam nadzieję, że się uda dotrzeć. a byćmoże nawet z Maleństwem!! :biggrin: uuu będzie ciekawie :flesje: nauczymy cię palić gumę, tak żeby nie zajechać sprzęgła :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Asiu do toyoty to mi radian nie zmieści ale kask to bierz nołproblem :biggrin: Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 uuu będzie ciekawie :icon_eek: nauczymy cię palić gumę, tak żeby nie zajechać sprzęgła :buttrock:Co do nauki palenia gumy to najlepszym INSTRUKTOREM będzie JANUSZ :) :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Co do nauki palenia gumy to najlepszym INSTRUKTOREM będzie JANUSZ :icon_biggrin: :clap: :buttrock:Zapomniałeś chyba o Kazecie :lalag: :bigrazz: On potrafi spalić sprzęgło i ładnie nabieżnikować oponę :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Ok - to razem będą uczyć... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Zapomniałeś chyba o Kazecie :) :wink: On potrafi spalić sprzęgło i ładnie nabieżnikować oponę :) Nio Kazet ma doświadczenie --- szlifował formę w Borkach :biggrin: Aż ..... każdy kto był pamięta a kto nie był zna z opowieści. Przemek --- Kazet jest THE BEST :biggrin: w paleniu sprzęgła :cool: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 (edytowane) Ok - to razem będą uczyć... :)Razem będą uczyć i znowu razem wrócą na lawecie :cool: To się chyba źle skończy :wink: Edytowane 1 Listopada 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Nieee... Kazet wrócił "Harleyem" :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Nieee... Kazet wrócił "Harleyem" :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Spamer :D Czyli następnym razem wróci znowu kogoś innego moto :D Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Spamer :icon_mrgreen: Czyli następnym razem wróci znowu kogoś innego moto :biggrin:byle nie moim!!!!!!!!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 byle nie moim!!!!!!!!!!!!!!!! :bigrazz: Dlaczego?? :biggrin: Sprawdzi jak pali gumę i jak wytrzymałe jest sprzęgło :biggrin: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi