Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 No mnie też wisi :) Mnie to powinni wyłączyć ogólnie bo w sumie jakby sie weryfikowało każdy post ile wnosi to bym miał góra 20 postów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 dobranoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 dobranoc :PRaczej DZIEŃ DOBRY ;) -kurde jakie ja miałem sny... coś o jakimś forum... (ktoś mnie zabanował :P ) wybudziłem się cały poddenerwowany :eek: apropo FORUM - to dziękuję za wczorajszą IMPREZKE :flesje: ;) :flesje: Ps. MARCIN ale Ty jesteś KILER-z tego co widzę spożywałeś prawie do 3ej :eek: (mam nadzieje,że nie usnołeś na klawiaturze :icon_razz: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Melanż fajny, choć wolę w realu :) ee źle Ci zegarek chodz 0:42 ostatni post. Koło pierwszej byłem w wyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Cześć Pieszczochy :) Kiedy chcecie next seans BORKI 2007r. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 TERAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 TERAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!! TERA to nie. Ale ZARA to już pewnie tak :biggrin: Kamery ukryte będą na Waldiego imprezie. Namierzą wszystko- kto,gdzie i na kogo wlezie. :cool: Waldi- TAXIBROTHER czuwa :icon_mrgreen: Kurna - kto mi zbeszcześcił katamarana :rolleyes: Co wyście żarli?????? POZDROA to Przemo :icon_mrgreen: bo jechał puszką na ognisko PANISKO :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Dobra, ide ciuchy wyprac i nauczyc sie obslugi pralki :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) A to Przemo :rolleyes: bo jechał puszką na ognisko PANISKO :cool:a co gorsza nie pamiętam abym płacił Darkowi :biggrin: -no cóż widocznie kurs był gratis :icon_mrgreen: Dobra, ide ciuchy wyprac i nauczyc sie obslugi pralki :)co będziesz prał - podobno idziesz dziś na impre to i tak się pobrudzą jak będziesz wylegiwał się na podłodze :biggrin: więc czy jest sens :icon_mrgreen: Edytowane 21 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 co będziesz prał - podobno idziesz dziś na impre to i tak się pobrudzą na podłodze jakiegoś korytarza... :icon_mrgreen: więc czy jest sens :icon_mrgreen: buehehe jasneeeee :rolleyes: wyprac musze, zeby sie do scian nie przyklejac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 jakie klika :icon_mrgreen: przecież ty nie pijesz :rolleyes:No bo nie pije, ale to nie znaczy, że jako zadeklarowany abstynent nie mogę się spotkać ze znajomymi którzy piją. W Borkach też przecież nie przeszkadzało mi to spotkać się z bandą pijaków :biggrin: Gdzieś mi tu w tej powodzi spamerskich postów mignęło, że jutro w 2oo na :icon_mrgreen:, aktualne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 a mi sie wydaje, ze mowa o czwartku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Gdzieś mi tu w tej powodzi spamerskich postów mignęło, że jutro w 2oo na :icon_mrgreen:, aktualne ?a mi sie wydaje, ze mowa o czwartkubo jutro jest czwartek... Waldi wytrzeźwiej czasem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Gdzieś mi tu w tej powodzi spamerskich postów mignęło, że jutro w 2oo na :icon_mrgreen:, aktualne ? Jestem za i na :rolleyes: :icon_mrgreen: O której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 pewnie o 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi