Adam Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Niech go pokaże mojej żonie :wink: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 i ... powiedziała,że FOCZKĘ to ja mam w domu... :biggrin: :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ojjj... czeka Cię długa noc. Stawiasz piwo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 ADAM-musimy chyba poznać nasze... Ojjj... czeka Cię długa noc. Stawiasz piwo :biggrin: :wink: nawet dwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 :wink: Ta, wyślemy je na zakupy, a sami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Na mleko z miodem które obiecałeś w innym temacie;) Powiedzmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 :lalag: :lalag: :lalag: Adam - w sierpniu nie udało sie spotkać ,więc myśle,że nadrobimy to w Listopadzie :icon_mrgreen: ;) :icon_mrgreen: natomiast co do mleka i miodu - to... zapraszam do mnie :icon_mrgreen: Janusz juz wie jaki ja mam dobry miód... :flesje: Pozdrawiam i ZAPRASZAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Dobra, niedlugo mam zamiar zrobić ostatnią rundę sezonu bo Bandzior stoi i czeka na te ciepłe dni... od 2 tygodni. A o ile pamiętam to niegdyś mieliśmy się "spiknąć" więc może Cię odwiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 :lalag: :lalag: :lalag: Adam - w sierpniu nie udało sie spotkać ,więc myśle,że nadrobimy to w Listopadzie :icon_mrgreen: ;) :icon_mrgreen: natomiast co do mleka i miodu - to... zapraszam do mnie :icon_mrgreen: Janusz juz wie jaki ja mam dobry miód... :flesje: Pozdrawiam i ZAPRASZAM!!!no teraz to Ci się cała ekipa zwali na ten miodek ;) i Panowie? czemu ja jeszcze nie widze Waszych postów w moim temacie w "chwalę się"? hm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 i Panowie? czemu ja jeszcze nie widze Waszych postów w moim temacie w "chwalę się"? hm? Cooooo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Cooooo??co cooo?? ;) a teraz dobranoc :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 no teraz to Ci się cała ekipa zwali na ten miodek ;)i Panowie? czemu ja jeszcze nie widze Waszych postów w moim temacie w "chwalę się"? hm?W takim razie zmykam z Forum i lecę kołować MIODEK z... :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Nooo... Aśka ty lepiej popatrz czy czegoś nie przybyło na forum :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 W takim razie zmykam z Forum i lecę kołować MIODEK z... :cool:...z misiów oczywiście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi