Waldi Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Siemka Waldi :) oooo PROT !!!! SIEMNAKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Dobra zmiana TEMATU!!!Czy pamiętacie jak pewien nienormalny facet wybrał się motocyklem do pracy...???jeśli NIE to przypominam - tym nienormalnym facetem byłem ja (niestety...) :clap: Od tamtego pamiętnego dnia mineło już kilka dzionków... natomiast dziś pierwszy raz poszedłem do garażu i... :banghead: co zobaczyłem :eek: - moja VIRAŻKA zabłocona a silnik (aż płakać mi się chce) silnik calutki w kryształkach soli :eek: iiii moje polerki szlag trafił!!!(sól powżerała się w dekielki i ani myśli się zmyć)Viróweczka wygląda tak jakby nie była moja :D Co robić? Czy znacie jakieś magiczne zaklęcie aby to dziadostwo usunąć :) POZDRAWIAM (pytam poważnie HELLP...!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 Dobra zmiana TEMATU!!!Czy pamiętacie jak pewien nienormalny facet wybrał się motocyklem do pracy...???jeśli NIE to przypominam - tym nienormalnym facetem byłem ja (niestety...) :banghead: Od tamtego pamiętnego dnia mineło już kilka dzionków... natomiast dziś pierwszy raz poszedłem do garażu i... :banghead: co zobaczyłem :eek: - moja VIRAŻKA zabłocona a silnik (aż płakać mi się chce) silnik calutki w kryształkach soli :eek: iiii moje polerki szlag trafił!!!(sól powżerała się w dekielki i ani myśli się zmyć)Viróweczka wygląda tak jakby nie była moja :icon_mrgreen: Co robić? Czy znacie jakieś magiczne zaklęcie aby to dziadostwo usunąć :lalag: POZDRAWIAM(pytam poważnie HELLP...!!!) LUDZIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Pomóżcie PRZEMOWI bo On nie wiedział co czyni i teraz jego moto cierpi :eek: Jak mogłeś tak uczynić :banghead: BANA za ten niecny uczynek :icon_mrgreen: Ale sprzęcikowi na ratunek trzeba pędzić :crossy: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Czy znacie jakieś magiczne zaklęcie aby to dziadostwo usunąć :P POZDRAWIAM(pytam poważnie HELLP...!!!)kupic nowe moto :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 kupic nowe moto :banghead:Dzięki WALDI-bardzo mi pomogłeś... :rolleyes: pewnie,że kupie... ale najpierw remont mieszkania a to troszkę kosztuje... więc nowe moto za jakieś... szkoda gadać... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Dzięki WALDI-bardzo mi pomogłeś... :rolleyes: pewnie,że kupie... ale najpierw remont mieszkania a to troszkę kosztuje... więc nowe moto za jakieś... szkoda gadać... :notworthy: :banghead: sorki, ale to bylo silniejsze ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 :rolleyes: sorki, ale to bylo silniejsze ode mnieok :notworthy: POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 teraz to pozdrawiasz... uśmiechasz się nawet do Waldiego... ale co to będzie jak go spotkasz? oj srogą zemstę za ten żarcik przewiduję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) ten temat powini juz dawno zamknac ... :notworthy:spamerzy :rolleyes:jak to mówią ... Borki, Borki i po Borkach Edytowane 10 Grudnia 2007 przez Selvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 spoooooko. pospamujemy tu do następnych Borek, a potem przeniesiemy się do nowego tematu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 ... hmmm tylko jak się ma sól do Borek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 a co Ty chcesz w Borkach solić? z tego co zauważyłam, to tam raczej wszyscy pieprzą. zazwyczaj głupoty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 (edytowane) ...bo temat o Borkach zjechal na sól na Viagrze Przemka(piękne imię, prawda :) )...... a ja znalazlem piwo w lodówce :P Edytowane 10 Grudnia 2007 przez Selvin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Co jest alkoholiki? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 10 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2007 Nothing much, just watching the game, having a bud... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi