KaZet Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Czyżby oprócz tych moralnych, utraty pamięci lub przytomności nie odnotowano innych strat :lalag: :wink: Niezłe fotki... idealnie oddają klimat imprezy :buttrock: Radian Aśki chyba najbardziej trzymał fason :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 po obejrzeniu fotek .. trochę Wam zazdroszczę :lalag: to kiedy następne :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Niezłe fotki... idealnie oddają klimat imprezy :flesje: Radian Aśki chyba najbardziej trzymał fason :bigrazz:Oj nie... fotki nie są w stanie idealnie oddać klimatu tej imprezy :) tam trzeba było być, żeby zrozumieć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Wróciłem ze służby o 10ej a dopiero zakończyłem przeglądać zdjęcia :smile: Dobrze,że na zdjęciach nie ma głosu... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 To ładnie Ci sie komputer siepie generale ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 ale muszę przyznać jeszcze raz,że BYŁO ZAJEBIŚCIE!!! i,że trzeba to powtórzyć :buttrock: dobrze,że większość zdjęć zrobiona została przez osoby znajdujące się w takim samym stanie jak zdecydowana większość - ponieważ w innym przypadku byloby widać jakieś niepotrzebne szczegóły... :eek: Mam racje WALDI... :smile: ??? - a może szkoda,że nie widać zbyt wiele na tych fotkach... :buttrock: To ładnie Ci sie komputer siepie generale ;DNo coś Ty ADAM :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Amazonki też miały jakiś zlot czy spotkanie szkoda że nie połączyliśmy sił mogło by być jeszcze milej choć to miałczenie też miało swoje plusy he he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja niestety sylwestrowe plany na 90% mam inne niż Borki (choć to się pewnie jeszcze zmieni).Pomijam fakt, że Borki same z siebie robią imprezę sylwestrową i trzeba by sprawdzić jakie koszty, czy są miejsca wolne. Ale może coś zaplanujemy na styczeń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Mam racje WALDI... :icon_twisted: ??? - a może szkoda,że nie widać zbyt wiele na tych fotkach... :icon_razz:No coś Ty ADAM :icon_rolleyes: nie bałdzo... Jutro znowu przede mna ciezki dzien... impra studencka :D ( kolo arkadii )Jestem juz po kolosie z matmy i nie bylo zle :) btw. Borki jak borki i tak malo pamietam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Dobrze,że na zdjęciach nie ma głosu... :icon_rolleyes:hehehe. bo jeszcze filmików nie ma. ale poczekamy nieco to i "głos" się znajdzie :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 dopiero się będzie działo :] aż się boję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Styczeń lub luty dobre wyjście ja jestem za na sylwka plany też mam więc 31 grudnia odpadam Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 :icon_rolleyes: JESTEM ZA :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Sylwesta każdy woli spędzić na swoich śmieciach. Ja proponuje 11-13 stycznia rozpoczęcie roku kalendarzowego. Kolejny tydzień odpada bo mam studniówkę (chce ktoś iść na osobę towarzyszącą? :icon_rolleyes:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 (edytowane) dopiero się będzie działo :] aż się boję ...nie pękaj MARCIN :icon_twisted: Sylwesta każdy woli spędzić na swoich śmieciach. Ja proponuje 11-13 stycznia rozpoczęcie roku kalendarzowego. Kolejny tydzień odpada bo mam studniówkę (chce ktoś iść na osobę towarzyszącą? :icon_mrgreen:)Zapytaj WALDIEGO - może się skusi...nawet śmię twierdzić,że On już czuje się zaproszony :icon_rolleyes: Edytowane 20 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi