Listek31 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Ja bym się tak o te fotki nie dopominał Pytacie dlaczego ?Pamięć mi wraca he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Ja bym się tak o te fotki nie dopominał Pytacie dlaczego ?Pamięć mi wraca he he hejuz przypominasz sobie akcję Drzwi? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Nie to dalej jest dla mnie czarną ...... he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 hehehe no wieczorem wrzucę to Adam będzie miał w końcu foty do zamykania i przenoszenia tematu :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 hehehe no wieczorem wrzucę to Adam będzie miał w końcu foty do zamykania i przenoszenia tematu ;) Niedługo "Czarne Dziury" będą mniej czarne :lapad: Zdjęcia się kompletują.Pozamyka Adam co się da :biggrin: Listek-Cholero Ty -śmiech miałeś nagrać :evil: HeHeHe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 ... Listek-Cholero Ty -śmiech miałeś nagrać :evil: HeHeHe! a co nagral zamias śmiechu i czy zostanie zamieszczone :lapad: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 a co nagral zamias śmiechu i czy zostanie zamieszczone :biggrin: ;)Nic nie nagrał-- i nie mam Super dzwoneczka na komóreczce a obiecał :evil: :lapad: Ale Pępuszek ma mniam ,mniam.... na foto oczywiscie :biggrin: Listek- niezły wlocik :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Nagrał sobie Waldiego na noc z soboty na niedziele :lapad:Aaa... pewnie, bede przenosił wszystkie tematy z humoru do piwa i spowrotem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Nulka tego się nie da nagrać a przynajmniej mi nie wychodzi he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Nagrał sobie Waldiego na noc z soboty na niedziele ;)Aaa... pewnie, bede przenosił wszystkie tematy z humoru do piwa i spowrotem :] To ja poproszę o posadę Moda w Amazonii :evil: Waldiego wystarczyło oglądać na żywo :lapad: MASAKRA i SZOK ZE STRESEM :evil: No i narozrabiał tyle ,że Książkę tylko o nim napiszę- Biały Kruk będzie BESTSELLERTekst coraz obszerniejszy i chyba pozostanie wydać w odcinkach ;) No bo dzięki niemu temat do pracy doktorskiej mam - Beton to jakoś się zrewanżuję :biggrin: Nulka tego się nie da nagrać a przynajmniej mi nie wychodzi he he he Skopiuje z Filmu :biggrin: HeHeHe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 A gdzie temat "Borki - Straty" ? pierwszy post powinien brzmieć:"Poszukiwana cnota Waldiego. Ostatnio widziana w korytarzu hotelowym.Uczciwego znalazce nie ominie nagroda..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Same gejozy... Z Wami nie idzie wypic bo czlek ma stracha o wlasna dupe Waldiego wystarczyło oglądać na żywo :lapad: MASAKRA i SZOK ZE STRESEM :biggrin: to jakoś się zrewanżuję :evil: Bede pamietac. Chcial bym zobaczyc opowiesc i dokoncac ewentualnej korekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 nooo ty już się nie masz czego bać, z tego co z resztą pamiętam, wcale się tak strasznie nie bałeś upić :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 hehehe no wieczorem wrzucę to Adam będzie miał w końcu foty do zamykania i przenoszenia tematu :evil: widze, ze dalem powody do radosci :lapad: nooo ty już się nie masz czego bać, z tego co z resztą pamiętam, wcale się tak strasznie nie bałeś upić ;) nie zaslaniaj sie "MY" btw. Ty tez pionu nie trzymales dlatego siedziales a nie lezales :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) hehe ale ja nie mam z tym problemu :lapad: Listek, a mówiłeś że kot nie drapie :biggrin: Edytowane 19 Listopada 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi