przemek3578 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) a ja przepraszam za swoja osobe... mam nadzieje, ze w piatkowy wieczor nie zrazilem nikogoja ide w kime DOBRANOCa ja idę do pracy a właściwie jadę :banghead: (kurde już jest rano) niech NAJWYŻSZY ma dziś wszystkie samoloty lądujące na lotnisku w Radomiu w swojej opiece - ja bym dziś na mnie nie liczył,,, :icon_razz: ale do pracy trzeba jechać aby zarobić na Sylwestra :) Pozdr. :buttrock:Ps. po takich BORKACH powinien przysługiwać jakiś urlop... tak by było bezpieczniej :cool: Edytowane 19 Listopada 2007 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Noooo ... jak sie powiąże fakty ..... z opowieści jego współlokatorów wynika, że on chyba też WDUPIEMIAŁTO :) ale na szczęście kremik się znalazł, czyli jednak ukradzione nam mydło wystarczyło :buttrock: a ja przepraszam za swoja osobe... mam nadzieje, ze w piatkowy wieczor nie zarazilem nikogo to .... ja bym się tak nie cieszył na miejscu współlokatorów Waldiego :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 YO! Nie rozumiem, czyżby Waldi miał jakieś choroby? Współlokatorzy bawili się świetnie, tylko że Waldi tego nie pamięta :buttrock: co do poniedziałków, to coś w tym jest. Powinien dzisiaj przysługiwać dzień wolny. Ja na szczęście jeszcze nie mam odpowiedzialnej pracy :) Wczoraj się dziwiłem czemu mnie nic nie boli nic nie suszy ... dzisiaj już wiem czemu. Idę po coś do picia i aspirynke :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Yo! Wczoraj się dziwiłem czemu mnie nic nie boli nic nie suszy ... dzisiaj już wiem czemu. Idę po coś do picia i aspirynke :icon_razz: ze nie bolalo to jeszcze rozumiem ale co do suszenia to bym polemizowal sadzac po ilosci pustych butelek u mnie w katamaranie po wczorajszym powrocie... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Waldi nie ma żadnych chorób przynajmniej dogłębnych he he he :) Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 hehe a stwierdzasz fakt po tym że nie swędzi czy już byłeś u lekarza? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Powiem takten kot jest mój i kocham go bardzo he he he he ups kłaczek Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) a tak wogole to Marcin i Aska dlaczego jeszcze nie ma fotek ???? tlumaczyc mi sie prosze natychmiast :banghead: bo jak nie to wooff bedzie... :D :D Edytowane 19 Listopada 2007 przez krisSV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 bo siedzę w pracy a fotki są w domu?bo fotek jest ponad 300 i załadowanie wszystkich zajmie wieczność, nie mówiąc o tym, że mija się to z celem. Wrzuce te najpikantniejsze tylko :D jak wrócę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 bo siedzę w pracy a fotki są w domu?bo fotek jest ponad 300 i załadowanie wszystkich zajmie wieczność, nie mówiąc o tym, że mija się to z celem. Wrzuce te najpikantniejsze tylko ;) jak wrócę do domujak jest ich tak duzo to tym bardziej juz je uploadowac powinienes ...:) i nie robic mi tu zadnej cenzury kaczorow juz nie ma :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Marcin, sam tego chciałeś ... WOOFF!!!fotki wrzuć wszystkie ... internetu jeszcze nam nie zamknęli :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 cenzury nie będzie, ale wiesz jak to jest, ze zdjęciami robionymi po pijaq 1/3 nie przedstawia niczego. Czyjeś ucho, łokieć, kawałek sufitu,do tego część jest nie ostra. Na niektórych wyszedłem w niekorzystnym świetle :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 A te prezerwatywy to czyje były - nie Waldiego - widziałam jak przymierzał ale na co zakładał to nie mogłam dojrzeć a jasno było. Coś tu nie gra :buttrock: On jest chory - i lachony chciał wyrywać ;) SODOMIA I GOMORIA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Biorąc pod uwage to co zrobił z tym durexem i czy wie po co to jest to wątpię, żeby te na korytarzu były jego :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 bo fotek jest ponad 300 i załadowanie wszystkich zajmie wieczność, nie mówiąc o tym, że mija się to z celem. Wrzuce te najpikantniejsze tylko :icon_mrgreen: jak wrócę do domupotraktuj je przed wrzucaniem jakimś programem to zmniejszania fotek to szybciej pójdzie. PS. Przed następną razą przydałoby się rozesłać wszystkim uczestnikom:http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1074583 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi