Merh Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 hehe...o trajkach tez cos wiem i innych wynalazkach.A te cygara co produkuje sie teraz to wogole podobne do oryginału? ktos nas zbanuje za oftopy ;P ;) ...ekhm...no .... lagi wska...przedłuzanie... moim zdaniem najlepiej zasadzic lagi z innego moto i od razu pod tarcze,bo choper z wski, bez tarczy, to nie choper :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 morze macie jakiś fajny pomysł na przerubke ramy wsk na chopera ja myśle nad zmiana konta gluwki i obnirzeniem siedzenia i wydłurzenia przodu Tu widać jaki może być efekt radosnego przedłużania wszystkiego co się da w WSK: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=275090593Jak dla mnie wiekla k....pa :( :( :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 i za to trafisz do piekła :notworthy: :icon_mrgreen: niebo wysoko a ja mam lek wysokosci :icon_mrgreen: wiekszosc znajomych zapewne do nieba nie trafi :icon_mrgreen: mam nadzieje sie załapac na funkcyjnego ( np bede stał na bramce ) :icon_mrgreen: a wiec DO PIEKŁA :buttrock: :buttrock: :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
armando763 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Tu widać jaki może być efekt radosnego przedłużania wszystkiego co się da w WSK: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=275090593Jak dla mnie wiekla k....pa ;) :bigrazz: :eek:super moto ....siekiery szkoda na to :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 Dospawac wstawki,gosc tak zrobil jak z WSK chcial robic Cross Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 5 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2008 ...A te cygara co produkuje sie teraz to wogole podobne do oryginału?... Owczesnie dorabiane sa zarowno krotkie tlumiki jak i cygara, nie ma problemu dostac do junaka tego typu czesci... :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 morze macie jakiś fajny pomysł Morze mamy ale tylko Bałtyckie. A czy jest fajne sam oceń. Znajduje się na północy Polski. Dojedziesz tam najszybciej pociągiem jesli wiesz co to w ogóle jest.... :biggrin: A co do przodu WSK to nie zapomnijcie napisać z jakiego materiału dorobić ten element tzn. jakiego gatunku stali i ewentualne oznaczenie wg. PN. Przyda się w przyszłości jak będe budował jakiś burakocykl z WSK-i. :biggrin: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi