panas Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) Witam!! Biorę udział w licytacji motocykla Yamaha FZ6 z 2007 roku po wypadku, bliższe info http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...=tab%3DWatching !! Proszę o rzucenie fahowym okiem i poradę do ilu mogę śmiało licytować o ile oczywiście naprawa widocznych uszkodzeń nie bedzie zbyt skomlikowana!! Na moje oko to poza innymi mniejszymi uszkodzniami zwraca uwagę pęknięta rama?? :-/ A Wy Panowie co i jak to widzicie?? Pozdro All :-) Czekam na opinie!! :D Edytowane 20 Października 2007 przez panas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Rama OK ale lagi krzywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Rama OK ale lagi krzyweOj no nie wiem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoTroll Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 ........ wysokociśnieniowe odlewy takie dobre........... :clap: Odpuść Sobie ten motocykl! Lagi jeszcze da sie wyprostować ale rama tania nie jest, chyba ze będzie to taka cena jak obecnie(1000) zawsze będziesz mógł sprzedać silnik :clap: i trochę tego co zostanie!Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panas Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Heh!! Panowie nie wiem jak Wy dojrzeliście to że lagi są krzywe, ja nawet nie zwróciłem na nie uwagi... chyle czoła przed waszym wprawnym okiem i dziekuje za rady i opinie!! A przyglądaliście się tej fotce na której jest zbliżona prawa strona motocykla?? Czy tam nie widać tego że rama jest wprost ośmieliłbym się nawet powiedzieć złamana!! :-/ Wychodzi na to że rzeczywiście sprzęt nie jest godny uwagi takiego laika jak ja (jeśli chodzi o mechanike) nie warto sie w to pakować!! :clap: Trzeba sobie odpuscić... ale poczekam do końca aukcji zobaczymy ile nabiją!! 3majcie się!! I pamietajcie jutro o wyborach!! :clap: Pozdro Edytowane 21 Października 2007 przez panas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 chyba sprzedaje w całości na części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Z Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Ja bym chciał żeby wszystkie motocykle w Polsce były tylko po takich dzwonach. Wymienić lagi i ganiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 czy naprawde nie widzicie ze rama jest pęknięta?? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koralik Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Ja bym chciał żeby wszystkie motocykle w Polsce były tylko po takich dzwonach. Wymienić lagi i ganiać. Tak, a ramę sklej tasmą, amerykancem, Panowie zostawić ten motocykl chyba ze ktoś ma potrzebę zabrania go na częsci. Edytowane 21 Października 2007 przez koralik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 masz zgiete lagi, zlamana rame, urwany lewy uchwyt dla pasazera, mam wrazenie ze brakuje prawego podnozka. euro stoji po 3.68 wiec ja bym licytowal tak do 1500E. na allegro jest koles ktory niby ma rame do rejestracji od fazera 2004 (podal tylko nr telefonu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi