BU?KA Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 WOW !!! Sledze Twoja zacną stronkę (mam ja nawet w "ulubionych") :icon_twisted: Co do motorka:hmmmm.... Troszkę dla "dziadków" ta CBF ... ale dla Ciebie jak znalazł - turystyk pełną gębą !!! Ps. Monogamista to Ty z pewnością nie jestes ... Motóry zmieniasz jak rękawiczki !!! :clap: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał22 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Gratulacje, czyli kupiłeś tą o której rozmawialiśmy przez telefon ?koło Poznania tak ?Piękna maszyna i nie ukrywam że bardzo mi się podoba. Pozdrawiam Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Czolem! Tak, to ta z Lubonia pod Poznaniem. Gosc sciaga motocykle i wydaje sie, ze wyszukuje dobre maszyny. Widzialem ich u niego kilka. Na dzien dzisiejszy polecam handlowanie z nim ;). Jesli nic w moto nie wyskoczy, a nie sadze, to bede polecal dalej :icon_twisted:. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 No tylko zobacz czy ci oleju nie wyciska na głowicy. Jeden koles ma na rybniku taką od nowości i mu się pęknięcie zrobilo i olej mu wyciska. Pozdr :biggrin: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 1 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Czolem! Poki co nic takiego nie zaobserwowalem ;]. Troche popuszcza uszczelka pod pokrywa zaworow (lekki olejowy nalot), ale przy glowicy jest suchutko. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 No fajny w koncu Honda to Honda, ciekawe jak gabaryty do mojej 600. Bo co do mocy to moge sobie wyobrazic. Q-de ale CBF 1000 jeszcze nie jechalem;-( Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slony Opublikowano 3 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Kurcze,mój imiennik ma taki sam motór jak ja :icon_mrgreen: Gratulacje,dla mnie to super sprzęt na dłuższe wypady;ja kupiłem miesiąc wcześniej :biggrin: Szerokiej drogi :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Czolem! Moze wyrwales te czarna z Ustronia?Sprzatnal mi taka ktos sprzed nosa :biggrin: Pozdro PSMasz moze serwisowke do CBFy? Edytowane 3 Listopada 2007 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boba Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Gratuluje nowego sprzetu, moze ten posluzy wiecej niz rok :clap: :clap: :icon_question: :icon_question: Cześć rybson. Oglądam na avatarku sprzęt i oczom nie wierzę: to jest sevenka Zbyha? Gratuluję motórka. Zbyhu z żalem go sprzedawał, ale w godne ręce poszedł. Dbaj o "żelazo" jak mówi Prałat i nie daj się zabić (tak z kolei powiedział mój egzaminator z kat. A). Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Cześć rybson. Oglądam na avatarku sprzęt i oczom nie wierzę: to jest sevenka Zbyha? Gratuluję motórka. Zbyhu z żalem go sprzedawał, ale w godne ręce poszedł. Dbaj o "żelazo" jak mówi Prałat i nie daj się zabić (tak z kolei powiedział mój egzaminator z kat. A). Pozdrówki Tak Boba to jest to cudo ktorego przez najblizsze pare lat nie zamierzam zmienic:) jest ze mna rok i jest nam ze soba dobrze :crossy: a czy dbam?? pytaj zbyha on mial szanse ja zobaczyc po roku mojego uzytkowania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Szerokości Kowboju! ;) Pozdrawiam. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Gratuluję dobrego wyboru :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Czolem! Pierwsze 400km za mna i jestem coraz bardziej zadowolony ;]. Przestawilem sie juz na inna pozycje i coraz szerzej czerpie przyjemnosc z jazdy na tej bestii :lalag:. Co prawda w porowaniu do TDMy pali sporo wiecej i dziury czuje sie dosyc mocno, to jednak pozycja jest wporzo, moc niesamowita no i licze, ze bede mogl zapomniec o wozeniu oleju w bagazach ;]. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi