zbyhu Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Czolem! No i stala sie rzecz brzemienna w skutki!Stalem sie dzis wlascicielem srebrnej Hondy CBF 1000A ;). http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M566317 Z mojego dotychczasowego doswiadczenia z motocyklami jasno wyniklo, ze jedyna sluszna marka to Honda ;). I nie czarna :P. Jak dotad problemy mialem tylko z czarnymi motocyklami, zas Honda nie sprawiala mi zadnych ;).Wiec mam srebrna CBF :icon_razz:. I nie mam na jej rejestracje :D:D. Jak porobie wlasne fotki, to zarzuce :buttrock:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) Gratulacje :buttrock: Szutka ladna prawie nowka jak widze. I zeby nie robila problemow no ale jak Honda.... :icon_razz: A TDM juz pogoniles? A na rejestracje zarobisz jak kufry sprzedasz bo mozliwe ze pasowac nie beda ;) BTW. Skad pomysl na wlasnie takiego sprzeta? Edytowane 20 Października 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Właśnie co z TDM'ką ? Szerokiej drogi na nowym motorze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazer Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Wspaniały sprzet :buttrock: Pieknych tysiecy kilometrow zycze :icon_razz: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Czolem! TDM stoi w garazu i bede kombinowal nad sprzedaza. Pozyczylem od rodzicow reszte kasy na CBF, bo kapital mam zamrozony wlasnie w TDM... Ale uznalem, ze taka sztuka to sie moze szybko kolejny raz nie pokazac, wiec czym predzej pogonilem Poldolota do Poznania i motóra kupilem :icon_mrgreen:. Wlasnie bylem w garazu, odpalilem bestie, przejechalem sie... Wyrywa az milo :crossy:. Tylko troche mnie oniesmiela ABS... Tylne kolo zachowuje sie, jakbym hamulca nie mial wcale, gdy tylko jest troche piasku czy opona brudna ;]. No, ale mam nadzieje, ze to kwestia przyzwyczajenia... Choc mozliwosci zblokowania tylnego kola to mi bedzie brakowalo :crossy:. Pozdro PSA czemu CBF? Szukalem czegos zblizonego do TDM - turystyka z owiewka... Cos z pogranicza endyro i naked... koniecznie cos kolo setki koni i koniecznie z dwoma wydechami :). Nie podobaja mi sie pojedyncze kominy... Dlatego CB 1300 odpada w przedbiegach :clap:. Tak samo Bandit 1200... V-Strom jest brzydki... I to Suzuki ;]. A Honda mi najbardziej odpowiada, jako marka...A CBF 1000 przypadkiem zobaczylem w Anglii - jeden koles kolo mnie na tym przejechal. I tak sie zainteresowalem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Gratki zbuhu, widzę że taki czas to pora zwiększonej zachorowalności na nowe sprzęty, lepiej kup pan rutinaceę. :notworthy: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukass102 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Gratulacje, świerzy sprzęt :wink: ps. To teraz czekamy na pamiątkowy film z TDM :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 No Zbyszku, maszyna moich marzeń, ale wiadomo jak moje marzenia sie spełniły :clap: Gratuluje sprzęta i mam nadzieje że dasz sie "kopcnąć" przy następniej okazji :clap: Oczywiście będe "delikatny" :bigrazz: POZDRO DLA RODZINKI :clap: p.s. Czekam na "dokładny" opis wrażeń na PW :bigrazz: :crossy: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beti Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Gratulacje :):) Niech sie maszynka dobrez sprawuje i dostarcza samych przyjemnosci -inaczej byc nie moze :( Pozdrawiam Cytuj http://bikepics.com/members/beti/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Czolem! Dzieki, dzieki! :icon_mrgreen:Mam fotki, tylko musze wrzucic je na stronke... Wtedy zarzuce linka :). Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Zbyhu, coś Ty za padakę kupił :bigrazz: :clap: Motocykl wygląda jak po spotkaniu z Tirem :buttrock: :) A silnik....masakra.....chodzi jak w starej kosiarce :P I te 9 tys. przebiegu....nierealne....to jest raczej 190 tys. :buttrock: :P Gratulki bezawaryjności życzę :crossy: :icon_mrgreen: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Czolem! Pod garazem inaczej spiewales :lalag: :icon_biggrin:. http://bikepics.com/members/zbyhu/06cbf1000/ Trzy fotki :bigrazz:. Mam nadzieje, ze bedzie ich przybywalo :smile:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Czolem! Pod garazem inaczej spiewales :wink: :icon_twisted:. http://bikepics.com/members/zbyhu/06cbf1000/ Trzy fotki :lalag:. Mam nadzieje, ze bedzie ich przybywalo :clap:. Pozdro Super fotki. Motocykl - moje marzenie... Szerokiej drogi jeszcze raz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Czolem! ... V-Strom jest brzydki... I to Suzuki ;]. A Honda mi najbardziej odpowiada, jako marka... No no, - podpadłeś a ta CBF-ka niby piękna??? Wykastrowany blady :crossy:) :) Widać , że miłość Cię zaślepia. No dobra- ekstra sprzęcik, niech Ci służyPsA ta szpetna TDM-ka niech znajdzie amatora ( jak każda potwora ) ;) Edytowane 21 Października 2007 przez Nikodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Czolem! No coz :lapad:.TDM tez jest brzydka :lalag:. Zapewne V-Strom fajnie jezdzi, ale mam alergie juz do marki Suzuki ;). No i mi sie nie podoba zazbytnio :crossy:.Dzieki jeszcze raz za mile slowa :). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi