Ola83 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 w takim razie do zobaczenia w Zmierzchu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Jak na VN 800 to może ja? :bigrazz: ;) Dziś pierwszy dzień puszką do pracy i serce krwawi... chyba jeszcze przedłużę sezon:) byle śnieg nie spadł, bo gumy już nienajlepsze i dupa jeździ na boki po deszczu :icon_mrgreen: pozdrawiam niee, pudło. Nie na VN :biggrin: próbuj dalej Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan smok Opublikowano 23 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 .... Będę i ja :-)... choć przyznam że w tym miejscu - pierwszy raz . Pozdrawiam i dozobaczyska :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 proponuje by kazdy przyszedl z kaskiem w reku :icon_rolleyes: tak by latwiej sie rozpoznac :notworthy::D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArT_B_ Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 ...chlip ...chlip... wiem że faceci nie płaczą... ale jak sobie pomyślę że będę się z wami widział dopiero w przyszłym roku to krew mnie zalewa ;) chociaż jak będzie ładny listopad to może się spotkamy jeszcze w tym roku z raz albo dwa gdzieś na "czarnym".... smoku WIELKIE PZDR dla Edyty i coby szybko do zdrowia wracała żeby mogła w przyszłym sezonie na bike'a wsiąść :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 proponuje by kazdy przyszedl z kaskiem w reku :lalag: tak by latwiej sie rozpoznac :banghead: :eek::D Weź lepiej swój kapelusz to będzie dobry znak rozpoznawczy. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 (edytowane) proponuje by kazdy przyszedl z kaskiem w reku :D tak by latwiej sie rozpoznac :D:D:D jezeli przyjde to w wielkim sombrero :) no wlasnie Indi :) kapelusz-nie zapomnij go a ciebie raio widzialem dzis u nas na osiedluj pozdro i fdio zoba czyska kondon Edytowane 23 Października 2007 przez kondorio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raio Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 jezeli przyjde to w wielkim sombrero :D no wlasnie Indi :) kapelusz-nie zapomnij go a ciebie raio widzialem dzis u nas na osiedluj pozdro i fdio zoba czyska kondon O szatanie :) Jak bym nie jechał i którędy to ty zawze mnie dostrzeżesz :) Wykazujesz się rewolucyjną czujnością :D Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 Chłopaki, tylko we czwartek to meldujemy się grupą!!!Żeby nie było przypału jak w niedzielę - cisza wyborcza na forum w dziale "Wrocław"... W stosunku do nieobecnych wyciągnięte zostaną konsekwencje (trudne słowo). Jeszcze nie wiadomo jakie (pewnie będą stawiać browar następnym razem), ale bedom :icon_twisted: To jak, kaski czy kapelusze? Cobyśmy się znaleźli :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 23 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2007 kaski, nie? motorem chcesz w kapeluszu jeździć?? chyba ze wy sie tu wew rocku spotykacie jak "prawdziwi" motocykliści - taksówkami buahahahahahaha pozdro251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondorio Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 siema ja na 99 procent nie przyjade bo urzadzili mnie w robocie i mam na 18 do pracy przyjsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Selvin Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 a mnie nie bedzie :biggrin: ... bo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bwoj Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 (edytowane) Ja w ten czwartek odpadamdo 22:00 siedzę w pracypozdro bwoj postaram się wpaść po pracy, jak będziecie to ok, jak nie to trudno Edytowane 24 Października 2007 przez bwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Bwoj nie rób mi tego bo liczyłem na ciebie :cool: Godzina 22.00 stawiasz sie w O ;) DZDŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 hehe 22 o tej godzinie to dopiero bedziemy sie rozgrzewac :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi