milosz-RR Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 No dobra jako, że czuje się Polaczkiem to musze zadać pytanie :) Hał macz is the fish? Czyli, Panie ile za rybke pan dał? Adekatnie do stanu, rocznika i przebiegu :wink: 24 :buttrock: Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 954 dwa miliony razy ładniejsza. Na to cuś w FMM nie zagłosowałbym choćby mi płacili :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 954 dwa miliony razy ładniejsza. Na to cuś w FMM nie zagłosowałbym choćby mi płacili :icon_mrgreen: Nie znasz sie :P POzdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Super kolor jak dla mnieWypada dużo lepiej niż tradycyjny niebiesko białySzerokości!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wmisiuk Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 GRATULUJE I SZEROKOŚCI ŻYCZE Ps:OBY DO WIOSNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MTBlackbird Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Fajny sprzęcik. Gratki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMEK75 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Gratulacje, gratulacje, gratulacje :notworthy: Domyślam sie jaka radość, bo od niedawna jestem posiadaczem gsxr'a 1000 K3. :icon_mrgreen: Pozdrówki i szerokich tras.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Przepiękny. Tyle. Miłej jazdy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 17 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Gratulacje, gratulacje, gratulacje :buttrock: Domyślam sie jaka radość, bo od niedawna jestem posiadaczem gsxr'a 1000 K3. :icon_twisted: Pozdrówki i szerokich tras.... Marzenia trzeba spełniać, lepiej późno niż wcale :D Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Marzenia trzeba spełniać, lepiej późno niż wcale :notworthy: Gratki, ale chlopie jakie późno, pozazdrościć tylko (oczywiście jeśli info o wieku prawidlowe). Osobiście jestem zwolennikiem takich zmian, warto popróbować różnych sprzętów, niż trwać przy jednej marce. Bo nigdy nie wiesz że coś może być jeszcze lepsze. Ja narazie czekam na 954. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Gratulacje :flesje: Szerokości ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Gratki, ale chlopie jakie późno, pozazdrościć tylko (oczywiście jeśli info o wieku prawidlowe). Osobiście jestem zwolennikiem takich zmian, warto popróbować różnych sprzętów, niż trwać przy jednej marce. Bo nigdy nie wiesz że coś może być jeszcze lepsze. Ja narazie czekam na 954. Pozdro Z tym późno niż wcale chodzilo o wiek PRZEMKA75 :) A 954 zacny sprzęt, :bigrazz: POzdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Motocykl EXTRA!!! GRATULACJE :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi