shipp Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Jeździ nim pewnie jakaś amazonka... nie wyobrażam sobie faceta na takiej maszynie :icon_rolleyes: Swoją drogą... już widziałem różowego goldwinga z naklejkami z Elwisem i Marylin i jakimiś kwiatkami, więc ta walkiria nie jest aż taka straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 przemalowac na czarny polyskwywalic fredzlei calkiem przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodo Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Typowy dla Ameryki.Pamiętajcie, że to kraj cuntry i wszechobecnego kiczu. Tam jest to super szpan, a że u nas się to ludziskom nie podoba, trudno.Ja wychodzę z założenia, że Valcia może mieć obojętnie jaki kolor, pod warunkiem, że będzie czarna, ale jak już to ktoś wcześniej napisał, gdybym taką dostał, to bym się nie zastanawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Pojechać takim na zlot ,raczej bym niemiał tyle odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Skoro musimy tolerować cioty to i różne motocykle też. Mentalność ruskich i kowbojów z USAAaaa , ot co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoszymek666 Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 hehehe, bo to jest motocykl Dona Wasyla ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 jeżeli właścicielowi się podoba to ok ale mojego niech nie dotyka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) A mnie sie podoba. Panowie, nie zawsze "innosc" w wygladzie sprzeta musi byc zaraz skazana na drwiny itp. Ktos wlozyl sporo roboty, by owa honda byla zauwazona wsrod masowo podobnie poubieranych moto. Prym w tym wioda drag stary np :P Aha, wlasciciela sprzetu nie znam. Ot po prostu wyrazilem swoja opinie i juz :cool: Otoz to !!! :icon_mrgreen: Jak sie komus to podoba, ma kase i chce na tym jezdzic .... jego sprawa.Wszystko rzecz gustu a o gustach sie nie dyskutuje.Troche tolerancji Panowie :icon_exclaim: :D Krytykanci pokażcie zdjęcia waszych przerobionych motocykli, chętnie się pośmiejejemy i wytkniemy brak gustu :D Mi równiez styl przeróbki się nie podoba ale wydaje mi się, że było to robione dosyć dokładnie, w/g jakiegoś planu i zamierzony efekt został osiągniety. Mi ten sprzet przypomina Virago w wersji Gold. Zgadzam się z powyższymi wypowiedziami. Jego motocykl, jego kasa, jego gust. Niektóre wypowiedzi tu padające są wg mnie trochę nie na miejscu. Chociaż każdy ma prawo do swojego zdania to głupio by mi było, gdybym na jakimś forum znalazł zdjęcia mojego moto, nad którym pracowałem ładnych kilka miesięcy, straciłem czas, pieniądze i nerwy, aby jakoś odróżnić je od masówki z fabryki, a pod spodem opisy "wiocha", "żygi" bezguście itp... A najgorsze jest to że słowa te padają z ust BRACI motocyklistów... Aby nikt nie zarzucił mi, że jeżdżę "wiochą z frędzlami", które tak jak i inne detale uraziły niektórych zamieszam kilka zdjęć mojego motocykla: http://img150.imageshack.us/img150/420/pic00003dw3.jpg http://img150.imageshack.us/my.php?image=pic00005er6.jpg http://img98.imageshack.us/my.php?image=pic00006tm1.jpg Trochę więcej szacunku dla pracy innych ludzi Panowie. Pozdrawiam Edytowane 21 Października 2007 przez dark_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 a ja mysle, ze jak ktos decydowal sie na tak radykalny tuning swojej maszyny, to liczyl sie tez z tym (a byc moze nawet liczyl NA TO ) ze wywola ona radykalne opinie. wiec bym sie tym nie przejmowal i nie uwazal za jakis nietakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 (edytowane) No wiesz kfazimotor... Wywołać dyskusję, a poczytać jaki to jego motocykl jest beznadziejny to dwie różne sprawy... Pzdr. Edytowane 22 Października 2007 przez dark_rider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 22 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 :notworthy: Wywolujac dyskusje nigdy nie wiesz jak sie potoczy :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mausser Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Witam Fakt nie jest to moje "wymarzone ubranko". Chętnie przyjął bym w prezencie. wygląd moto wcale nie jest taki tragiczny, no może prócz tych frędzli :banghead: . poza tym to kultowa hondzia i obiekt westchnień wielu amatorów armatury. Wiadomo rzecz gustu :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 we wściekłym różu też można jeździć - a co? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 we wściekłym różu też można jeździć - a co? Wściekle przecie takie toto to tylko agresę może wywołć :icon_mrgreen: :icon_razz: Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lorenzo Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Dla jednego piękne, dla drugiego wiocha.. Motocykl ma się podobać właścicielowi i to jest najważniejsze.. Zdanie innych osób przechowuje się w odpowiedniej części odbytnicy ;) Pozdro dla wszystkich bikerów :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi