Titi Opublikowano 12 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ale tu nudy nawet Raruś prowokator nie chce się odezwać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 a może by tak polatać na moto po osiedlowych uliczkach dobrze odśnieżonych ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha56 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 ja nie mogę bo ostatnio pług zamontowałem do mojego XX i dorabiam na odśnieżaniu dróg gminnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 13 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 (edytowane) Jeśli jest ktoś wyluzowany otwarty na nowe znajomości zapraszam w imieniu wszystkich ;] www.motopionki.cba.pl dostep po zarejestrowaniu sie i przedstawianiu sie w powitalni, ze względu na duża ilość prywatynych zdjęć i rozmów ;] Jest nas już troche :) głownie młodzi (16-30) , szlifierki, stunt etc. ;] Odwiedzić nie szkodzi Edytowane 13 Stycznia 2010 przez Sobol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PWL Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 jest ktos z Radomia kto zajmuje sie stuntem ? jesli tak to zapraszam na wspolne gibanie w nadchodzacym sezonie jak cos to PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peny Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 jest ktos z Radomia kto zajmuje sie stuntem ? jesli tak to zapraszam na wspolne gibanie w nadchodzacym sezonie jak cos to PW słyszałem, że Szczeniak na swoim maleństwie bawi się w stunt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 23 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2010 oj Peny !!!!!!dziąsła cie chyba swędzą**!!!!!!!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Szczeniak bawi się stunt ... stunt do tunt :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 24 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 oj Peny !!!!!!dziąsła cie chyba swędzą**!!!!!!!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Gryzaka mu, gryzaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 25 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Szczeniak, stunt na takiej kobyle! :icon_eek: Zawsze wiedziałem że jesteś zdolny, ale żeby aż tak :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 ja cie Xylu dojade !!!!!!!!!!!!! :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 To Xylo też stunter :icon_eek: To są dopiero goście, jeden na Intruzie drugi na Fujarze :notworthy: Biorę się w garść i składam Komara może pozwolą się chłopaki przyłączyć :icon_biggrin: :buttrock: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 probuj Titi probuj :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 26 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) A .... zapraszamy ;] już jednego na cz 350 Stuntera mamy :P Zreszta plastik nie plastik zarejestrowanie i przywitanie sie nie boli :) Edytowane 26 Stycznia 2010 przez Sobol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobol Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 A .... zapraszamy ;] już jednego na cz 350 Stuntera mamy :P Zreszta plastik nie plastik zarejestrowanie i przywitanie sie nie boli :) Im wiecej osób sie zbierze wiadomo tym lepiej i można coś zorganizować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi