luna3030 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Znacie jakieś godne uwagi miejsca do odwiedzin na Litwie? Wilno i zamek w Trokach obowiązkowo a coś więcej? W przewodnikach i na necie tylko cmentarze i kościoły :-[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 jaki kraj takie zabytki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 noooo koledzy opowiadali ale Ty pewnie nie była byś zainteresowana :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Haha kto wie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Pośmigane tylko mało :) 200 ledwie.Ciut racji jednak mam bo nie wiem czy to ucho czy ucha,jak ucha czy się ... :P mamy słucha.Witam,Ucho męskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Pytanie z innej beki jaka jest procedura mierzenia decybeli wydechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zatrzymują Cie gdzie popadnie, mówią żebyś maszyne wkrecil na 6- 6.5 tys obr, obok tłumika dokładają magiczne urządzenie i pomiar dokonany... Zazwyczaj na niekorzyść motocyklisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozzarella Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zatrzymują Cie gdzie popadnie, mówią żebyś maszyne wkrecil na 6- 6.5 tys obr, obok tłumika dokładają magiczne urządzenie i pomiar dokonany... Zazwyczaj na niekorzyść motocyklistyPaanie przecie ja nigdy tak wysoko nie krencem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wczoraj mnie zlapali i kazal mi wkrecac na 8tys inni mowia ze do 3-3,5 tys Chcial mi zabrac dowod :-/ o 12 decybeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A pewnie ze nie wkręcam... W ogóle nie wiem po co taka wysoka skala na obrotomierzu ;-) 8 tys to trochę za wysoko, u mnie 6.5 tys kazał wkręcić ale nie patrzył na obrotomierz więc okolice 6 trzymałem :-) no a jeśli przepisowo ma być to na tabliczce znamionowej napisane jest ile db w jakim zakresie obrotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luna3030 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Badanie powinno być wykonane trzykrotnie o czym funkcjonariusze często pojęcia nie mają..bez tego badanie nie jest ważne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Srad Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Wlasnie czytam ze pomiar powinnien byc 3y krotny wykonal go raz...ale jeszcze jest napisane ze jesli np mam 16 tys na obro.to 50% odejmuja czyli wychodzi na to ze 8 tys ale z kim nie rozmawiam to mowi ze za wysoko tak czy inaczej wczoraj robilem przed tym faktem akurat badanie tech ale gosc podszedl do tego olewajaco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Procedurę badań ściśle określa Rozporządzenie Ministra Infrastruktury..... https://www.mir.gov.pl/Transport/Transport_drogowy/Informacje_o_pojazdach/Badania_techniczne_pojazdow/Documents/D_2012000099601.pdf dla niecierpliwych od strony 46. Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Ciekawostka.W Selgrosie kupiłem przyzwoitą siatkę bagażową o naprawdę gęstych okach gdyby ktoś zainteresowany. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Procedurę badań ściśle określa Rozporządzenie Ministra Infrastruktury..... https://www.mir.gov.pl/Transport/Transport_drogowy/Informacje_o_pojazdach/Badania_techniczne_pojazdow/Documents/D_2012000099601.pdf dla niecierpliwych od strony 46.a nie masz może streszczenia?? Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi