Miklas Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 to bedzie plener czy nie bedzie w koncu??? jezeli chodzi o pogode to proponowalbym kiedunek trasy poludniowy-wschod, w tamtych rejonach wg pogodnika internetowego jest lepsza pogoda... to co JET o 12 czy moze godzinke pozniej 13?? Spotkanie o 12... pewnie i tak koło 12:30 wyjedziemy jak ludzie się pozjeżdżają (wliczając w to mnie i Astarte, bo będziemy parę minut po 12) - na miejscu ustalimy kierunek jazdy. Zważcie na to, że przesuwaliśmy godzinę i dzień jest krótszy. Ciemno będzie się robić już koło 17 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jupik Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 ok, ja sie moge troche spoznic, takze czekajcie na mnie, w razie czego 694698123, do zobaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Z tego co widzę - cisza w temacie :eek: -to pewnie oznacza,że śmigacie :crossy: Zapodajcie po powrocie jakieś fotki z wyprawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 siemano wszystkim. jak tam popoludniowa przejazdzka. ja niestety nie dalem rady. kacombra to straszna choroba. dzis ok 15 rog struga i chrobrego byl jakis dzwon. chyba jakis motonita wpasowal sie na dzrzewo!!!meldujcie sie wszyscy i dajcie znac jesli cos wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciownik Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 ja tez mialem wielkie plany na dzisiaj, ale kac mnie dopadl i w poludnie mialem 2,5 promila jeszcze, stwierdzilem ze chyba nie nadaje sie do jazdy ... A jak sie jezdzilo ?? pogoda chyba super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 to chyba Jupik :icon_biggrin: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Panie i Panowie... co nam tak forum ucichlo...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 :icon_rolleyes: Ja mam tzw. "trąbe" nawet mi sie odzywac nie chce..... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZet31 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 :icon_evil: Ja mam tzw. "trąbe" nawet mi sie odzywac nie chce..... :banghead: to tak przed wszystkimi swietymi, pozniej humorek wroci (mam nadzieje) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styka Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Widze ze Xylo ma idola... raczej idolke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Tak się zastanawiam czy jeszcze śmigacie po naszych cudownych radomskich drogach (Jupik nie musisz odpowiadać :flesje: ), czy już uśpiliście maszyny do zimowego snu :icon_mrgreen: Ja jeszcze od czasu do czasu się przewietrzę, oraz widuję jeszcze kogoś na złotym suzuki gsx chyba 600 ale nie znam gościa :biggrin: Polatamy jeszcze w tym roku :buttrock: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jojo41 Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Ja już uspałem Madzie :icon_mrgreen: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Nasz elek jeszcze nie śpi i w pełni gotowy nawet dzis mielismy gdzies smignac, ale nie wyszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackfr9 Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Witam. Ja jeszcze nie mam zamiaru odstawiać motorka, chyba , że spadnie śnieg. Zeszłej zimy (jeszcze na jawie ) prawie całą zimę. Jak będą chętni to chętnie sie gdzieś wybiorę. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczeniak Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 xylu zmieniles plec czy co?????????? co na to xylena?????? i jak teraz wolac????????? czekam na propozycje!!!!!!!!!!!!!!! :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi