Ksylo Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Fajnie polatane i nawet bez Iłży sie obyło :lalag: Edytowane 10 Czerwca 2014 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dzisas a żeś panorame zapodał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Ktos wie o jakims spotkaniu motocyklistow w Czytelni Kawy? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malenstfo Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dzięki za km nawinięte w sympatycznym towarzystwie ! ;) Pozdrawiam BTW: pomniejszcie trochę foty - bo forum się rozjeżdża :) pzdrMariusz Cytuj ----------------pzdrMariuszHONDA CBF600 N/A '10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Ja wiem Tomku.Ja wiem :D Tyle że to bardziej podróżnicy niż sami motocykliści Kabass chyba ma działke od frekwencji ;) Siedzę w domu jako że 26 lat /po slubie/mija jak z bicza trzasnoł.Jak ktoś chętny to herbatniki i kawa się znajdzie. Edytowane 11 Czerwca 2014 przez pancur Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dałem pełna jakość fotek bo może ktoś chce dobrej jakości. Mozna sobie zmniejszyc na ekranie, wystarczy kliknac prawym i otworzyc w nowym oknie. Nie marudzic :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kbass Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) Pancur: Sto lat sto lat! Toś ty się chajtnął nim ja się urodził :) Edit: mógłbym Ci mówić tato!Ekhm, tzn proszę Pana, mógłbym panu mówić per tato! Edit3: ze co ja mam? Edytowane 11 Czerwca 2014 przez Kbass Cytuj motocyklisci.radom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Dzięki Kbass.Może i byś mógł mi tak mówić.Miałem bogaty żywot ;) Foty sobie ściągłem na dysk. Ty chyba wrzucałeś info o czytelni kawy ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildbee Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 A witajcie, :DMoże na mazury jakis wyjazd nie długo zorganizujemy ?:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 No ku...kogoś dawno tu nie było Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kbass Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 AAA nono tak, miałem ochotę sie wybrać, ale wpadł znajomy na moto, zrobiliśmy ognisko :) potem zająłem się małym tuningiem swojego moto. Olej, filtry + zawsze chciałem chwile pojeździć nakedem = owiewki out. :) Cytuj motocyklisci.radom.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 ... poza tematem a może w temacie...Czy jutro , tj w czwartek o 19 na E. Leclerk'u aktualne bo nie wiem jak dzień rozplanować?PozdrawiamArtur Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Czemu nie.Kto się zjawi to będzie tak jak obowiązywało i wcześniej.Najwyżej nikt albo jeden jak w niedzielę rano :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 no niedziela rano toz to normalnie katorga :blink: :blink: dzis kto wie, nie znam dnia ni godziny jak mój szanowny małzonek - kierowca dysponuje czasem Iłża czeka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fizyk78 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2014 Ja się wycofuję. Kazimierz Nałęczów i Lublin właśnie mi się ustawił. ale pozdrawiam innych, może za tydzień. Cytuj Bawarska Maszyna Wędrowna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi