pancur Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Taka nasza radomska amatorka ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 (edytowane) Taka nasza radomska amatorka ;) Ja jestem za tym żeby taka "amatorka" była puszczana w radiu na codzień - bardzo klimatyczny kawałek moim zdaniem Edytowane 12 Lutego 2014 przez Carlon Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Dobre :lalag: Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Almix Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Poszukiwany rolgaz do sv650 2000rok, kto ktokolwiek widzial ktokolwiek ma i mi odda/odsprzeda ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 TiTi, masz juz olej dla mnie? Czas zacząć grzebanie w prosiaku. W weekend zabieram sie za zaworki a później wymiany płynów i filtrów. Będą mi tez potrzebne płytki zaworowe. Gdzie cie teraz szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 TiTi, masz juz olej dla mnie? Czas zacząć grzebanie w prosiaku. W weekend zabieram sie za zaworki a później wymiany płynów i filtrów. Będą mi tez potrzebne płytki zaworowe. Gdzie cie teraz szukać?Za tydzień zaczynam robić zatowarowanie. W tej chwili składam meble, sam robię bo cenę mi krzyczeli kosmiczną a z kasą cienko...Całe dni siedzę w sklepie na Niedziałkowskiego, już obanerowany, łatwo trafić...Pod telefonem jestem cały czas. płytki sprawdzę wieczorkiem jakie do Twojego idą i dam Ci znać po ile ;) Srednica płytki do Racketa Clasica 25 mm, dostępność od 2.30 do 3.10. Tourmax Płytka zaworowa w jakości OEM. Płytka została opatrzona cechą rozmiaru.Kraj pochodzenia: Japonia...Cena :wink: :wink: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomRR Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) TiTi zmieniłeś miejsce zmaieszkania sklepu :P kurde nie w temacie jestem. A będziesz miał tylko części czy i jakieś akcesoria kaski itp? Edytowane 13 Lutego 2014 przez TomRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Mogę ? Też ziomek z naszej wioski z nową płytą.Dobry tekst. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 TiTi zmieniłeś miejsce zmaieszkania sklepu :P kurde nie w temacie jestem. A będziesz miał tylko części czy i jakieś akcesoria kaski itp?Spóźniłem się na Motoserce w tamtym roku to w tym będę pierwszy :) Sklep prawie na placu Corazziego...Będą części i akcesoria, jakieś rękawice i oleje, klimat, dobra muza i zobaczymy co tam jeszcze :wink: :blink: :biggrin: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Lekcje bułgarskiego :D NA początek pewnie liczebniki 50,100, 150 i motocover kompletny . Ktoś wystawił chociaż z garażu motocykl ? Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomRR Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Spóźniłem się na Motoserce w tamtym roku to w tym będę pierwszy :) Sklep prawie na placu Corazziego...Będą części i akcesoria, jakieś rękawice i oleje, klimat, dobra muza i zobaczymy co tam jeszcze :wink: :blink: :biggrin: .. Niech i tak bedzie że pierwszy, masz bliżej o ile nie zasiedzisz się w sklepie :P ale pewnie się stykniemy przed motoserce i tak się w nowym sklepiku, bo trzeba zamawiać co potrzeba i szykować się na sezon. Edytowane 13 Lutego 2014 przez TomRR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Dobra muza I do przodu- jak to pewna pani Basia z jutuba mawiała. A czy planujesz wejść Larsona lub coś podobnego?? Spóźniłem się na Motoserce w tamtym roku to w tym będę pierwszy :) Sklep prawie na placu Corazziego...Będą części i akcesoria, jakieś rękawice i oleje, klimat, dobra muza i zobaczymy co tam jeszcze :wink: :blink: :biggrin: ... Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Dobra muza I do przodu- jak to pewna pani Basia z jutuba mawiała. A czy planujesz wejść Larsona lub coś podobnego??Pewnie, toż to jedna z podstawowych firm z gratami moto w tym kraju :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 To jakies specjalne to pókanie wczoraj bylo po kwiatku za 30 zet ? ;) Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 Potrzebuję dla zupełnego laika pod 60 jednej/dwóch lekcji na motocyklu.Ma wszystkie kategorie prawka pozamotocyklem i może na starośc motocykl ? Polecicie kogoś.Może gość złapie bakcyla, a może lepiej by odpuścił.Nikt nie da jednak swojego do testów :D Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi