Titi Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Mam nadzieję, Wszystko od kasiorki zależy, ale wypadało by :clap: biskupa zaprosić :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Habit mam to poświęce w promocyjnej cenie. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Wiem że i święconą nie kiepską masz :biggrin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm74 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 (edytowane) Mam nadzieję, Wszystko od kasiorki zależy, ale wypadało by :clap: biskupa zaprosić :banghead:Każdy przyniesie swoją "kawę" i jakoś to będzie. :icon_mrgreen: Edytowane 11 Stycznia 2014 przez Storm74 Cytuj Lepiej mieć tarcie w punkcie podparcia, niż parcie w punkcie podtarcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 No to pewnie że robimy :biggrin: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik D. Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Święcona, grill, kawa - może lepiej zamiast tego sklepu pub otwórzcie ;) Cytuj Iż56_JunakM10_JawaTS_YamahaXJ_Honda CB 1000 BigOne_BMW K1200R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 No troche żal że nie ma u nas takiego miejsca.Na Chorzowskiej była próba i d...nie wyszło. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Niezła myśl, tylko jak się kiedyś przeleciałem :crossy: z Borków do Radomia po święconej kawie to po trzech latach egzamin zdawałem :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuzuki Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jak chcesz to mogę podrzucić mojego pierwszego rometa ogara do powieszenia na suficie, tylko bez silnika i tylnego koła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 mam stary kask malowany przez Xyla, wodę święconą też mam :blush: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlon Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 To może sklep+knajpa z zamykanym kojcem na zapleczu na wypadek gdyby komuś przydarzył się wieczorek z piątku na wtorek? Ja mam stary kask motocyklowy z logo "MO" i kilkanaście korbowodów+wałki rozrządu itp. Cytuj Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Jak chcesz to mogę podrzucić mojego pierwszego rometa ogara do powieszenia na suficie, tylko bez silnika i tylnego kołaPiotruś wzruszyłeś mnie...Toż to dla motocyklisty relikwia...Pierwsze 2oo. :notworthy: Odrestauruj to dla syna.. :wink: .Chciałbym żeby u mnie w garażu stał mój pierwszy Pegaz /Romecik ze zbiornikiem z tyłu i pedałami/ ale to niestety tylko marzenie... :sad: mam stary kask malowany przez Xyla, wodę święconą też mam :blush:Xylenko, a naprawdę wygląda odjazdowo?...Chętnie go przy okazji obejżę...Masz wodę święconą czy "kawę" święconą?...Bo już się trochę pogubiłem :wink: To może sklep+knajpa z zamykanym kojcem na zapleczu na wypadek gdyby komuś przydarzył się wieczorek z piątku na wtorek? Ja mam stary kask motocyklowy z logo "MO" i kilkanaście korbowodów+wałki rozrządu itp.Chętnie byśmy zrobili to co proponujesz, a ten kojec najbardziej mi się podoba :biggrin: Ale niestety otwieramy sklep niskobudżetowy, przynajmniej na razie...Wynajęliśmy pomieszczenie zaledwie 25m2 w związku z czym mamy trochę ograniczoną przestrzeń...Ale jeśli Radomscy motocykliści dopiszą i będzie za co to obiecuję Ci że knajpa z kojcem też będzie, tak jak to jest w innych miastach :lalag: ...Kask MO i te korby bardzo mi się podobają... Na grilla, jeśli pogoda dopisze zapraszamy Was 1.03...Miejsce: Sklep...To jest teren prywatny, zamykamy bramę i cały plac dla nas :icon_eek: Zapraszamy oczywiście wszystkich motoraków, przekazujcie zaproszenie dalej :buttrock: ...Zrobimy bez motorków /"kawa"/ rozpoczęcie sezonu :buttrock: ...Oczywiście kto chce może przybyć :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 jak zwał tak zwał byle "święcona" była :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ksylo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 (edytowane) wątpisz? Xylenko, a naprawdę wygląda odjazdowo?... Edytowane 12 Stycznia 2014 przez Ksylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Rokita Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 O widze ze trzeba sobie zaklepac 1 marca :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi