Skocz do zawartości

PIERDOLNIK - przestrzeń zaaranżowana alternatywnie...

jojo41
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 11.01.2014 o 10:32, Titi napisał:

Mam nadzieję, Wszystko od kasiorki zależy, ale wypadało by :clap: biskupa zaprosić :banghead:

Każdy przyniesie swoją "kawę" i jakoś to będzie. :icon_mrgreen:

Edytowane przez Storm74

Lepiej mieć tarcie w punkcie podparcia, niż parcie w punkcie podtarcia.

To może sklep+knajpa z zamykanym kojcem na zapleczu na wypadek gdyby komuś przydarzył się wieczorek z piątku na wtorek? Ja mam stary kask motocyklowy z logo "MO" i kilkanaście korbowodów+wałki rozrządu itp.

Jazda motocyklem wciąga...jak woźny ćwiartkę

W dniu 11.01.2014 o 17:26, piotreksuzuki napisał:

Jak chcesz to mogę podrzucić mojego pierwszego rometa ogara do powieszenia na suficie, tylko bez silnika i tylnego koła

Piotruś wzruszyłeś mnie...Toż to dla motocyklisty relikwia...Pierwsze 2oo. :notworthy: Odrestauruj to dla syna.. :wink: .Chciałbym żeby u mnie w garażu stał mój pierwszy Pegaz /Romecik ze zbiornikiem z tyłu i pedałami/ ale to niestety tylko marzenie... :sad:

W dniu 11.01.2014 o 18:36, Xylena napisał:

mam stary kask malowany przez Xyla, wodę święconą też mam :blush:

Xylenko, a naprawdę wygląda odjazdowo?...Chętnie go przy okazji obejżę...Masz wodę święconą czy "kawę" święconą?...Bo już się trochę pogubiłem :wink:

W dniu 11.01.2014 o 22:01, Carlon napisał:

To może sklep+knajpa z zamykanym kojcem na zapleczu na wypadek gdyby komuś przydarzył się wieczorek z piątku na wtorek? Ja mam stary kask motocyklowy z logo "MO" i kilkanaście korbowodów+wałki rozrządu itp.

Chętnie byśmy zrobili to co proponujesz, a ten kojec najbardziej mi się podoba :biggrin: Ale niestety otwieramy sklep niskobudżetowy, przynajmniej na razie...Wynajęliśmy pomieszczenie zaledwie 25m2 w związku z czym mamy trochę ograniczoną przestrzeń...Ale jeśli Radomscy motocykliści dopiszą i będzie za co to obiecuję Ci że knajpa z kojcem też będzie, tak jak to jest w innych miastach :lalag: ...

Kask MO i te korby bardzo mi się podobają...

Na grilla, jeśli pogoda dopisze zapraszamy Was 1.03...Miejsce: Sklep...To jest teren prywatny, zamykamy bramę i cały plac dla nas :icon_eek:

Zapraszamy oczywiście wszystkich motoraków, przekazujcie zaproszenie dalej :buttrock: ...Zrobimy bez motorków /"kawa"/ rozpoczęcie sezonu :buttrock: ...Oczywiście kto chce może przybyć :crossy: