Truemaker Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Witam. Wczoraj po godzinnej jezdzie z Wroclawia do Ostrowa Wlkp. po ostrych targach zakupilem moj nowy sprzecik, ktory mam nadzieje, bedzie mi sluzyl niezawodnie jeszcze dlugo dlugo :P oto jego fotki: foto 1 fotka 2 fotka 3 pozdrawiam. i do zobaczenia na drodze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 aaa gratulacje, zacny sprzęcik no i zanim tu wpadną panowie od jedynych słusznych kolorów to podpowiem Ci tylko cichutko, że czerwone są szybsze :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 dzisiaj jezdzilem z takim jednym czerwonym to nie powiem by byl szybszy :P (co prawda GS500 ale co tam :P) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 dzisiaj jezdzilem z takim jednym czerwonym to nie powiem by byl szybszy :crossy: (co prawda GS500 ale co tam :icon_mrgreen:) Oj nie był, oj nie był... Ale niedługo może nabędę drogą kupna nowy motor też czerwony może to wtedy gdzieś polatamy. Super sprzęcik - na fotkach, a jeszcze lepszy w rzeczywistości. Napisał - Ten wolny czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Hehe a ja mialem moment nostalgii jak sie przejechalem na GSiku. To machanie biegami :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Bandit to Bandit...........nic dodać nic ująć :crossy:Gratulacje i radochy z latania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 :D GRTULACJE :clap: wyboru Szerokości :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 To gratulacje. Tak daleko to aż nie miałeś... ja zjeździłem pół Polski w poszukiwaniach i nic... a kupiłem w Kępnie, niedaleko Kalisza..... :-)....Oby ci służył wiernie :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomba7 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Gratuluje zakupu. Niech się dobrze sprawuje. Oglądałeś w końcu tego "czarnucha" w Sanoku. Z tego co pamiętam był on Twoim faworytem w czasie poszukiwań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Gratki :P Ladna czarnulke wyrwales :PHehe a ja mialem moment nostalgii jak sie przejechalem na GSiku. To machanie biegami :DNo ja tez tak mialem jak moglem ponownie doscasc XJ po dluzszym czasie jezdzenia Tcatem :PAle troche troche sie wjezdzisz w bandyte i zobaczysz ze tu tez trza machac biegami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truemaker Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Gratuluje zakupu. Niech się dobrze sprawuje. Oglądałeś w końcu tego "czarnucha" w Sanoku. Z tego co pamiętam był on Twoim faworytem w czasie poszukiwań. Ten z Sanoka poszedl przed moim powrotem z Anglii. a byl w tej samej cenie , z serwisowka, I ABSem i rok mlodszy ;/ no coz, jezdzic trzeba :) No juz powoli widze ze jak sie nie chce go pod czerwone odkrecac to lepiej zmieniac biegi. I jak na poczatku nawet 4 nie wbijalem to teraz dosc czesto :P dzieki wszystkim. pozdrawiam, a teraz lece pojezdzic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 jejku chwile tu nie zagladałem, a tu tyle nowych sprzętów :icon_razz: Super! Super! Super! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 (edytowane) witam fajna maszynka szerokosci i bezpiecznych km pozdro Edytowane 15 Października 2007 przez czervonyr6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danny Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Gratulacje aby się dobrze sprawował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi