Emil2 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Z tą Świętojańską to przesada, zawsze tamtędy jeżdżę, też je*ie do odcięciaa to jest madre? takie podejscie to przegiecie w druga strone utwierdzajace jedynie slusznosc zakazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Lubie te tematy zimowe... I tak w kwietniu bedziemy smigac na treningach, zawsze tak bylo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Lubie te tematy zimowe... I tak w kwietniu bedziemy smigac na treningach, zawsze tak bylo :buttrock:o patrzcie kto sie odezwal. tosz to nasz dżenjuin ruki:) jak tam? duzo roboty masz chyba w warszafce? na rundy nie jezdzisz, po miescie nie latasz :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobo/ Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 spokojna glowa, zamontowalem swiecące wentylki i teraz jestem gotowy na dżikserkap 2008 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 qr***a ale paranoja, normalnie Polsza....mieszkam w Konstancinie pod waszafką gdzie się likwiduje kioski ponieważ sikają za nimi pijaczki z lokalnego sklepu, a że kiosk jest (był) zarazem pod oknami sąsiadów to wyj***li gościa z kioskiem na zieloną trafkę... no idzie się powiesić co się w naszym Państwie dzieje.... zamiast zapobiegać patologiom (sikanie pod kioskiem prze pijaczków) to sie tory wyścigowe zamyka, których i tak jak na lekarstwo??!!?? ja pierdyle, szok :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Nic tylko zaorać tą POlszę i las posadzić ... a społeczeństwo a skóry borsucze przyodziać i będzie ku*wa skansen Europy... z Białorusi będą ku*wa na wycieczki przyjeżdzać żeby dzicz zobaczyć... A ja głupi się łudziłem że może jeszcze uda się na tor wrócić... nic to pozostaje jedynie off road...chyba że i tego zakażą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubas Opublikowano 2 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 Chyba tak źle nie jest. Przecież po 10 października i tak nic by się na torze nie działo. „Zamknęli” tylko do końca roku. Mocherki zapomną i dadzą sobie spokój. A jak wiosną usłyszą pierwsze silniki i zaczną się znów organizować, to minie trochę czasu. Miejmy nadzieję, że to jest decyzja „na przeczekanie wroga”. Cytuj BMW F650 STSzyby samochodoweprogramy księgowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Eee to norma, myślałem, że jesteśmy wyjątkowi, mamy tor - ciasny ale własny i to samo. Zawsze znajdą się egoiści.A tu problem widziany oczyma naszych "sąsiadów".http://www.fulmana.fora.pl/zdjecia-z-niele...-2007-t178.html zadałem sobie troche trudu i napisałem posta w tym kółku wzajemnej adoracji http://www.fulmana.fora.pl/tor-lublin,36/z...007,178-75.html Ale coś czuję że głupiego nie zmienisz, a te avatary tam, ja pieprze PRL żyje!! Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacus Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 milosz-RR nie ma sensu, probowalem i ja, ale oni ci na slowo nie uwierza. ja sobie teraz odpuszczam, poczekam do wiosny jak temat wroci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Warstar Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) Generalnie jako motocyklista jestem za treningami itp, sam w nich bralem udzial pare lat temu, gdy myszkowski jezdzil biala CBR 900RR jesli mnie pamiec nie myli. Wiadomo obiekt ma swoje prawa..W kwestii ciekawostki wam powiem tylko ze pracuje na ul, Perzyckiej to jest na przeciw lawicy. Do toru nie wiem 4-5 km? I codzien bylo slychac treningi moto w biurze . A na ulicy pod budynkiem juz naprawde glosno, tu ekrany aku chyba nic nie dzadza. Edytowane 13 Listopada 2007 przez Warstar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinhc Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) Warstar, jak bede kiedys pracowal to chce miec takie odglosy w biurze :D Edytowane 13 Listopada 2007 przez marcinhc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 milosz-RR nie ma sensu, probowalem i ja, ale oni ci na slowo nie uwierza. ja sobie teraz odpuszczam, poczekam do wiosny jak temat wroci. Skoro słowa nie pomagają to trzeba będzie zabrać kij :icon_biggrin: I wytłumaczyć heh Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi