tra Opublikowano 15 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 czyli nikt mi kupic nie mzoe 1L tylko sami możecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 15 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Z tego co wyczytałem to może kupić na siebie a potem sprzedać Tobie - po cenie zależnej od jego "widzimisię" :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: jak chcesz to chetnie zalatwie ci za 41000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 hehe ja moge komus sprzedac swojego za powiedzmy 43000 pln :buttrock: - przebieg 11000 stan igla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 hehe ja moge komus sprzedac swojego za powiedzmy 43000 pln :biggrin: - przebieg 11000 stan iglapotwierdzam!jezdzony przez straszna pizde :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 16 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 potwierdzam!jezdzony przez straszna pizde :crossy: AAAAAhahahahahaha ROTFL :) :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 16 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 I want new:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 17 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 potwierdzam!jezdzony przez straszna pizde ;) no ty preclu na nim nie jezdziles :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 witam czy ktoś z wachowców mogłby mi porównac i przedstawić róźnice pomiędzy GSX-R 600 K7 a K8GSX-R 750 K7 a K8 wyczytałem gdzie że jeśli chodzi o 600K8 to nie ma tylnej regulacji napęcia sprężyn natomiast 750K8 ma.wszystkie motocykle K8 są wyposażone w zmianę mape zapłonu czyli chyba ten tryb MODE A B i C ? będe wdzięczny zakup takiej maszyny planuje za styczeń luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) czlowieku, k8 to sie pojawi moze w marcu, a ty o takie rzeczy pytasz :icon_eek: chyba, ze ks-rider cos wie :biggrin: Edytowane 25 Października 2007 przez pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Tra... nie zastanawiaj sie tyle, tylko kupuj. Gixxer super sprzet, a teraz u Boguslawskiego wyrwiesz K6 za 28 klockow. Choc podobno K7 jest mocniejszy od K6 ( tego dowiedzialem sie od Kedziora). K8 bedzie dostepny dopiero wczesna wiosna i jeszcze nie wiadomo jaki on naprawde jest. A k6 i k7 juz sprawdzone i zachwalane. Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 czlowieku, k8 to sie pojawi moze w marcu, a ty o takie rzeczy pytasz :bigrazz: chyba, ze ks-rider cos wie :clap:wyczytałem na jakism forum że są juz dokładne różnice podane miedzyemy K8 a K7 ale za cholere nie moge ich znaleść namiatske znalazłem na innym forum braci suzuki Tra... nie zastanawiaj sie tyle, tylko kupuj. Gixxer super sprzet, a teraz u Boguslawskiego wyrwiesz K6 za 28 klockow. Choc podobno K7 jest mocniejszy od K6 ( tego dowiedzialem sie od Kedziora). K8 bedzie dostepny dopiero wczesna wiosna i jeszcze nie wiadomo jaki on naprawde jest. A k6 i k7 juz sprawdzone i zachwalane. dokladnie zrobie jak mowisz tylko niewiem czy nie poczekac do grudnia stycznia i wtedy kupic K6 tylko jeśli go juz nie bedzie to mam przej**ane bede musial kupic K7 za trochę więcej. zobaczymy dzownilem jakis 1tydzien temu do boguslawksiego to mowil ze ma tylko kilka sztuk K6 600 czarnych doslownie kilka niewiem czy klamal czy mowil prawde ale sadze ze mowil prawde poco mial sciemniac ale od tamtego czasu cena spadla do 28tys wiec 2tys juz mam kosztowal 30tys czekac czy kupowac??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Kupuj bo za chwile nie bedzie juz K6 w tej cenie. A k7 jest duzy wybor, w roznych cenach. Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) dobra dzisiaj rozmowa z żona i mam nadzieję że kupuje w poniedzialek dzwonie do bogusia:d ps.legut7 ile masz wzrostu jak można wiedzieć??? Edytowane 25 Października 2007 przez tra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Mam 178 i jest mi wygodnie :icon_mrgreen: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 25 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Mam 178 i jest mi wygodnie :icon_evil: no to spox ja mam 183cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi