pawelmali Opublikowano 4 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Wielkie dzięki koledzy, teraz się udało, u mnie jest to przerobione pod mocowanie tylnego kufra i pod stelażem faktycznie sa sruby tylko wczesniej nie bylo ich widac. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary wyga Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 (edytowane) Cześć. Cze mógł by mi ktoś podać, bo nigdzie nie mogę się doszukać: grubość tarczki sprzęgłowejgrubość przekładki sprzęgładługość sprężyny ewentualnie grubość całego kpl., czyli wszystkich tarczek razem z przekładkami byłbym wdzięczny ;) Pozdrawiam posiadaczy Kawy 440 i nie tylko ;) ps. a może ma ktoś do sprzedania sprzęgło w dobrym stanie, nie ślizgające sie, do Kawy KZ 440A LTD ?? :) Edytowane 12 Listopada 2012 przez stary wyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr1981 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Witam. Tu masz link do aukcji na allegro z nowymi tarczami z wymiarami: http://allegro.pl/trw-tarcze-sprzegla-kawasaki-z-440-ltd-80-83r-i2847643738.html przekładkami: http://allegro.pl/trw-przekladki-sprzegla-kawasaki-z-440-82-83r-i2830492045.html Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary wyga Opublikowano 6 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2012 Dzięki piotr za namiary, a myślałem że już tu nikt nie zagląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisu18k Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Witam jestem posiadaczem kawasaki 440 ltd z 81 roku . Mam pytanie bardzo ważne bo nie wiem o co z tym chodzi i jak to znaleść , chodzi mi o oznaczenia jakie można znaleś na allegro modelu czyli np KAWASAKI 440 A LTD , KAWASAKI 440 D LTD , Kawasaki 440 D LTD BELTJak znaleść to oznaczenia na motocyklu i czym to sie różni ? prosze o odpowiedz na maila [email protected] . Dziękuje Zresztą każdemu może się to przydać kto nie wie tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuell Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 WitamMam taki problem ze swoja kawka ze pali na jeden baniak i jak sie nagrzeje to drugi dopiero działa a w tym czasie jak dodoaje gazu to strzela z rury jaki moze byc tego powód ??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Tak miałem po myciu swojej 500en po wymianie świecy przeszło. Cytuj https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuell Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 kurcza ja wymieniałem swiece i nic z tego dalej to samo . musze zmierzyc cisnienie na tłokach i już a wie ktos mozejakie ma byc takie minimalne ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongor Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 To jest w tych motocyklach normalne. Wcale nie żartuję. Jeżeli po nagrzaniu, ciągnie bez zastrzeżeń, to wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuell Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 tak po nagrzaniu smiga wszystko jak powinno :) Czyli mozna powiedziec ze nie mam co szukac przy nim jak narazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary wyga Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Witam, koledzy pilna sprawa, chce wymienić w moim moto, tarcze sprzęgłowe i sprężyny, tylko jeszcze tego mojego sprzęgła nie rozkręciłem, i nie wiem ile jest tam tych sprężyn ?, według mnie 4 szt, a wszędzie co oglądam w sklepach internetowych, piszą że kpl - 6 szt, więc zgłupiałem.., pomożecie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek.M Opublikowano 10 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) A ile masz śrub na koszu 4? Czyli tyle masz sprężyn. Szukałem na allegro długo ale znalazłem taki sklep z odpowiednia liczbą sprężn, zawsze może to byc pomyłka sprzedawcy tłumaczącego opis przedmiotu z jezyka englisz lub dojcz. To jest w tych motocyklach normalne. Wcale nie żartuję. Jeżeli po nagrzaniu, ciągnie bez zastrzeżeń, to wszystko jest ok.Genialna odpowiedź prawdziwego znawcy. Serwis świece, gaźniki, kranik się kłania ew. uklad zapłonowy. Edytowane 10 Marca 2013 przez Bartek.M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary wyga Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 no i musiałem kupic 6 sprężyn, 4 w komplecie nie osiągalne :) teraz znów problem z odpaleniem.., po dłuższym postoju (od października) nie chce zagadać, słabo kreci, chociaż nowy aku.., w garage wilgoć, trzeba przejżeć chyba elektryke, rozrusznik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manuell Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Moja Kawka ja postoi jais dłuższy czas to tez nie odpali od razu tylko po kilku kreceniach ale jak pale ja raz na tydzien czy dwa to normalnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stary wyga Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 udało się :) , dziś już rozrusznik trochę lepiej kręcił, najpierw jeden gar, za chwilę dołączył drugi, wszystko sie rozgrzało, wyschło, odparowało, teraz pali od strzała :wink: ,ale muszę pamiętać, żeby raz w tygodniu go odpalać, na kilkanaście minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi