Piotrek01 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Dzisiaj czyli 8.10.2008r. stałem się szczęśliwym posiadaczem Aprilii af1.Przedwczoraj przeglądałem z tatą allegro i zauważyłem z nim Aprilie af1.Jest ona z 1992r.i ma ponad 37000km na liczniku.Następnego dnia z rana pojechałem z Tatą na przegląd samochodu do Wołczyna potem z powrotem po przyczepkę i przez pół Polski aż pod Zieloną Górę po apkę.Gdy już dojechaliśmy na miejsce bardzo mi się ona spodobała.Ma ona oczywiście rysy ale sprzęt ma też swoje lata.Oczywiście ją wzięliśmy i zapakowaliśmy ją na przyczepkę.Gdy już wróciliśmy do domu było już ciemno i nawet sobie nie pojeździłem ale jutro już ją odpalę.Ogólnie jest bardzo ładna a jutro wrzucę jakieś fotki więc i wy sobie ją obejrzycie. :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zloty46 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Bardzo fajny sprzęt!!!wg mnie dobry wybór :D czekam na fotki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dzięki ,a i pomyliło mi sie dzisiaj zajrzałem i ma 33700km na licznik,a fotki dam po południu bo teraz do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Piotrek łądna ta apka Wrzuć fotyAha fajnie jedzie sie nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 9 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Fotki będą za 5 min.w mojej galerii, galerię można znaleźć w moich postach tam na dole pisze moje fotki no to to jest to,a i dzięki Maticzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Fajna. Można wiedzieć ile dałeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Eee nie kupiłbym takiego czegoś no może RS'ka, ale Af1 to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Dałem za nią ok.3000zł ,a silnik ma z Rs 6 biegów bo podobno fabryczny miał tylko 3 biegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Gratki. Szerokości. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 :buttrock: GRATULACJE :lalag: Szerokości :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 (edytowane) dzięki Wam wszystkim ,a apka jest na motorower. Edytowane 11 Października 2007 przez Piotrek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Fajny motorowerek Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crasch Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Dzisiaj czyli 8.10.2008r. stałem się szczęśliwym posiadaczem Aprilii af1.Przedwczoraj przeglądałem z tatą allegro i zauważyłem z nim Aprilie af1.Jest ona z 1992r.i ma ponad 37000km na liczniku.Następnego dnia z rana pojechałem z Tatą na przegląd samochodu do Wołczyna potem z powrotem po przyczepkę i przez pół Polski aż pod Zieloną Górę po apkę.Gdy już dojechaliśmy na miejsce bardzo mi się ona spodobała.Ma ona oczywiście rysy ale sprzęt ma też swoje lata.Oczywiście ją wzięliśmy i zapakowaliśmy ją na przyczepkę.Gdy już wróciliśmy do domu było już ciemno i nawet sobie nie pojeździłem ale jutro już ją odpalę.Ogólnie jest bardzo ładna a jutro wrzucę jakieś fotki więc i wy sobie ją obejrzycie. :rolleyes: Zapewne dopiero zaczynasz przygodę z motocyklami, mam nadzieje, że będziesz tak długo im oddany jak będziesz mógł a nie skończy się po zrobieniu prawka kat. B. Jeżeli chodzi o moto to ładnie się prezentuje, szerokości życzę :buttrock:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek01 Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No tak w sumie to dopiero mój początek i mam nadzieje że przygoda z motocyklami się tak szybko nie skończy bo bardzo mi się to spodobało. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Fajna, gratuluję! Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi