Maly_WR Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 W dniu 7 października podczas niedzielnej wyprawy w wyniku upadku zmarł nasz kolego z forum Koki_90 .Jego SX który prowadził podobno z zawrotna prędkością po lesie jak opowiadali mi jego koledzy którzy byli tego świadkami spadł z dużej wysokości w wąwóz . Motocyklista zmarł na miejsc z motocykla podobno kupa złomu . Znałem go od jakiś 5 lat człowiek niezwykle utalentowany nigdy bym ne przypuszczał ze trafi to właśnie na niego na tak dobrego motocyklistę który nigdy nie bał sie nowych wyzwań .... [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 W dniu 7 października podczas niedzielnej wyprawy w wyniku upadku zmarł nasz kolego z forum Koki_90 .Jego SX który prowadził podobno z zawrotna prędkością po lesie jak opowiadali mi jego koledzy którzy byli tego świadkami spadł z dużej wysokości w wąwóz . Motocyklista zmarł na miejsc z motocykla podobno kupa złomu . Znałem go od jakiś 5 lat człowiek niezwykle utalentowany nigdy bym ne przypuszczał ze trafi to właśnie na niego na tak dobrego motocyklistę który nigdy nie bał sie nowych wyzwań .... [*] R.I.P....szkoda słów:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 8 Października 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 http://forum.motocyklistow.pl/Koki-90-m11029.htmlBardzo przykra wiadomość :flesje:Człowiek dojrzały i odpowiedzialny, takich ludzi szkoda najbardziej. Wyrazy współczucia dla Rodziny... :icon_mrgreen: Trzymaj się Brachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maderick Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 szkoda słów, niech moderator, administrator umieści go na " błękitnym szlaku" R.I.P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekJ Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 No nie...kolejny Błękitny..;( ... I w tak młodym wieku.. Pokój jego duszy [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Motocykl KTM 525 SX & LC4Wiek 20 [*] Szkoda gościa... :icon_mrgreen: [*] www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Jak widzicie nawet w terenie mozna sie zabic . Szkoda chłopaka :icon_question:(((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Utkwiło mi w pamięci jak oddawal bilety na night of the jumps w tamtym roku bo brat mu się poważnie połamał na moto... Wyrazy współczucia dla rodziny. Edytowane 8 Października 2007 przez remy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly_WR Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 No tak oddawał a w tym roku miał już kupione i cieszył sie ze teraz pojedzie już na pewno no ale wyszło trosze inaczej ... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osmul Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 szkoda slow:/ to jest straszne.... taki mlody.... wspolczucia dla rodziny pamietajcie o tym jakie kruche jest nasze zycie i uwazajcie na siebie!!! [*][*][*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Kondolencja dla Rodziny. Spoczywaj w pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixel Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Wyraży współczucia dla rodziny. Chociaż nie znałem go, kojarzyłem go z forum, bardzo mi szkoda tego chłopaka, napewno miał tyle planów a teraz... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 [...]prowadził podobno z zawrotna prędkością po lesie jak opowiadali mi jego koledzy którzy byli tego świadkami spadł z dużej wysokości w wąwóz [...] I wszystko jasne .........Szkoda jednak czlowieka ze tak skonczyl [*] ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 kolejny młody...odszedł [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip_CK Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 [*][*][*][*] niech spoczywa w pokoju :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi