anulka Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Greedo..........................no powiedzmy że sobie wyobraziłem tą "Figure", spoko wodza :biggrin: Będąc na Motongu nigdy nie miałem takie sytuacji ale będąc w Samochodzie wiele razy sie zdarzało i niestety zdarza. Bardzo często stosuje metode uśmiechu lub posyłanie buziaków, bo wiem że to najbardziej wku**ia kogoś kto sie pieni. Zauważyłem jednak iż osoby piłujące morde, rzucające wyzwiskami i wykonywujące niebezpieczne manewry czują sie bezpiecznie wyłącznie w obrębie swojej puszki :biggrin: Wiele razy sie zdarzyło iż nie wytrzymałem (chociaż spokojny jestem) i wysiadłem. Zbliżając sie do delikwenta słyszałem jedynie odgłos blokowania drzwi i zamykanych okien. :bigrazz: No ale po kilku słowach, wypowiedzianych zazwyczaj "w szybe", kulturalnie bez wulgaryzmów, słyszałem "PRZEPRASZAM" :icon_mrgreen:Klaudiusz, Nawet biorąc fakt, że nie bardzo różnię się od mojego awatarka, to posturę masz jednak trochę inną od mojej. Nie mogę liczyć na strach w oczach jak zsiadam z motonga.Ja zwykle takich gburów ignorowałam, ale tym razem - to już nie żarty, to ten sam facet któryś raz z rzędu.. Zawsze spotykałam się z sympatią i było mi z tym dobrze.Chyba, że to wszystko za przyczyną mojej nowej kurtki ze wzmocnieniami na barkach. Może już nie wyglądam na kobitkę, tylko na niezrównopważonego szczyla 160 cm w kapeluszu... Taaak.... najlepiej być passive, położyć się na ziemi i czekać aż Cie przejadą. Albo rozmyślać i codziennie ustępować mu o krok w tył, podsycając tym pewność siebie chama. Boże, co to za podejście jest.... Greedo,Spokojnie... Ja już mam swoje lata, więc chciałabym chama podejść tak, żeby zapamiętał. Nikt nie ma zamiaru mu ustępować. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za słowa wsparcia i na pewno tak tego nie zostawię. Macie jak w banku opisy następnych starć. Mam nadzieję słownych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) Greedo,Spokojnie... Ja już mam swoje lata, więc chciałabym chama podejść tak, żeby zapamiętał. Nikt nie ma zamiaru mu ustępować. Bardzo Wam wszystkim dziękuję za słowa wsparcia i na pewno tak tego nie zostawię. Macie jak w banku opisy następnych starć. Mam nadzieję słownych. No ale ja Ci tylko oferuje moje doświadczenie dyplomatyczne w kwestii rozwiązania tego problemu.... Zresztą, jakbyśmy pojechali razem to na pewno by zapamiętał Edytowane 8 Października 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 No ale ja Ci tylko oferuje moje doświadczenie dyplomatyczne w kwestii rozwiązania tego problemu.... Pozwól, że najpierw sama spróbuję. Przecież jestem twarda motocyklistka - Ty nie wiesz co to znaczy kompleksy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ty nie wiesz co to znaczy kompleksy... No nie, pewnie dlatego nie mam "ścigacza" :icon_mrgreen: Taki żarcik :biggrin: A poważnie to jakie kompleksy? Że niska jesteś, słaba czy co? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Umówmy się jutro o konkretnej porze, pojade z Tobą i zapytam go dlaczego jest taki niegrzeczny. Ja mam wysoki motocykl, przestawienie lusterka o 90 st. w dół to nie problem przy rozłożonej na chwilę bocznej stopce No zrobimy zamknięcie sezonu ... Zrobimy tak ustawka .jedziemy jeden za drugim(Anulka w śrdoku) i zoabczymy jak bedzie sie zachowywał ja moge jechać pierwszy :icon_mrgreen: PRzeca mam gmole i moge posatwić na dachu tzw. ,,STEMPLA" hubabhuabhuabhua Gredo może wezmiemy Kaludiusz? ale jakis on miekki sie robi. :biggrin: aaa w zamian upieczesz cisteczka .... :biggrin: berdzo dobre piecze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ania, rozumiem, że z jednej strony jest chęć pokazania chamu że jest chamem. Ale z drugiej strony warto jeździć w jednym kawałku. Nie da się po prostu zjeżdżać z siekiery tak, żeby nie jechać obok tego buca (pytanie może głupie ale nie znam usytuowania miejsca zdarzenia)?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Poproś o pomoc Nowego011, niech podjedzie do niego z lewej i zapyta "kochanie, to ten?", a Ty z uśmiechem na twarzy powiedz, że nie i na odchodnym puść mu oczko :biggrin:Nooo hehe dobre.. Adas masz ty pomysły to o której godzinie? Bo już sie powoli nosze z mysla co by posatwićmoto na centralnej na :icon_mrgreen: zime.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekB Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Poproś o pomoc Nowego011, niech podjedzie do niego z lewej i zapyta "kochanie, to ten?", a Ty z uśmiechem na twarzy powiedz, że nie i na odchodnym puść mu oczko ;)najrozsądniejszy z wszystkich pomysłów :biggrin: (przy założeniu, że nie lejemy po mordzie :icon_mrgreen: )Jestem pewny, że jak chwilę przetrzymasz gościa z odpowiedzią to spali buraka i następnym razem zrobi Ci miejsca na katamaran! :biggrin: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 jakies 3 miesiace temu.. wjechałem sobie w korku przed taksówkarza, było miejsca akurat na 70% motocykla reszta zmiesicła sie na pasie. Specjalnie ruszyłem na światłach ostrzej aby mu nie utrudniać startu na światłach. Leciutko jadąc prawą stroną pasa, nagle zaatakował mnie od tyłu uderzając w moją kierownicę lusterkiem....Przestraszłem sie mocno..lusterko sie złożyło na szcżęscie... krzyczał coś i sie strasznie pluł... kurde taksówkarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 No zrobimy zamknięcie sezonu ... Zrobimy tak ustawka .jedziemy jeden za drugim(Anulka w śrdoku) i zoabczymy jak bedzie sie zachowywał ja moge jechać pierwszy :icon_mrgreen: PRzeca mam gmole i moge posatwić na dachu tzw. ,,STEMPLA" hubabhuabhuabhua Gredo może wezmiemy Kaludiusz? ale jakis on miekki sie robi. :icon_razz: aaa w zamian upieczesz cisteczka .... :icon_mrgreen: berdzo dobre piecze.. Ja jestem "za" ustawką Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy011 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Spoko .. tylko trza bedzie jeszcze Anulke spytać o zdanie.. czy nie? e nie .... :icon_mrgreen: Karwa tylko jakoś pod koniec tygodnia? co . i o której ona tam śmiga bo trza dojechać jeszcze na miejsce. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Anulka, napisz o której i który to dokładnie zjazd (czy na Sikorskiego czy Czerniakowską) Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 W sumie... Z jednej strony akcja budzi reakcję, więc masowe użycie siły może zeskutkować tym samym z drugiej strony, a taxi nie brakuje w city, przeinaczyć historię nietrudno. Z drugiej strony demonstracja siły, taki przejazd, kto wie, może palant się zreflektuje. Anulka daj znać jak wrócisz z Jastarni, jeśli już odbiorę intruza, to się przyłączę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mla Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Albo..... ...wyraźnie pokażmy facetowi , że zapisujemy jego numery rejestracyjne ( i inne takie..), po czym bardzo grzecznie i uprzejmie oznajmijmy panu, że bardzo nie chcemy, żeby się Anulce cokolwiek nieprzyjemnego wydarzyło.... ... i spokojnie i grzecznie można już pojechać dalej.... ....następnego dnia się okaże.... albo odpuści, albo "zakuty łeb".... i wtedy trzeba niestety mocniej..... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 zadzwoń do korporacji że kierowca taki i taki,nr auta itp. stwarza zagrożenie życia spychając motocyklistę , jak nie to do niebieskich , zwłaszcza że sytuacja się wieloktrotnie powtarza Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi