turbo1988 Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 dt nie chcę, wolałbym zostać przy jawiea crm mi się dosyć podoba jeszcze myślałem o klr250 tylko by było około 90r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 (edytowane) dt nie chcę, wolałbym zostać przy jawiea crm mi się dosyć podoba jeszcze myślałem o klr250 tylko by było około 90r. lepiej weż crm bo to jest bardziej terenowy motocykl od klr i napewno bedzie ci sie lepije jezdziło bp klr ma 27 koni a crm 33i ma o wiele lepsze zaweszenie :) ps: sorki za bledy ale jestem na imprezie po kilku głębrzych wieć pisze troszke nie wyracnie :biggrin: Edytowane 17 Maja 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 w dupie byłeś, gówno widziałeś. crm w życiu nie ma 33KM ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turbo1988 Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 w dupie byłeś, gówno widziałeś. crm w życiu nie ma 33KM ;]nawet te 27KM mi wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) Maciek ty sie lepiej rafcia nie czepiaj to jest profi rider, mój sensei :wink: :) Edytowane 18 Maja 2008 przez żubr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepomz Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Witam mam mały dylemat odnosnie kupna moto zastanawiałem sie nad hondą cr 250/ yamaha yz 250 chcem sprzęta ktory będzie miał dosyc dobry zapas mocy ale mile widziany jest sprzet , ktory będzie miał dokumenty ze np gdzies niedaleko na zlot będie mozna smignąc. jednak chciałbym kupic teraz jakąs 4t lecz nie wiem co wybrac... chcem wydac ok 6000zł na moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiii Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Ja takze nie wiem co wybrac... moj fundusz to tak do 7000zl. Potrzebne mi enduro z dosc duzym zapasem mocy i z mozliwoscia rejestracji. Mysle ze dobra byla by honda crm250 lecz strasznie trudno ja dostac.. Co byscie mi polecali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Z dużym zapasem mocy to polecił bym jakieś moto w 4T moc masz przy lekkim dodaniu gazu a wiadomo jak to w 2T :biggrin: Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Testi Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Co o tym myslicie? http://moto.allegro.pl/item366299696_suzuki_rmx_70_50_.html dla osoby 182 wzrostu i 83 wagi?moze ktos mieszka w pobliżu? :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmflamingo Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 itam wszystkich stoje przed delematem moge kupic yamaha yz 450f z 2003roku nowiutka z salonu albo yamahe TTR 230 z 2008 roku nowiutka z salonu i niewiem co wybrac?? OBIE MASZYNY MOGE wziac ZA PODOBNA CENE TA MA BYC MASZYNA DLA MOJEGO SYNA (15 LAT) waham SIE PONIEWAZ YZ 450 TO 2003 ROK A TTR 230 NOWA W SUMIE OBIE SA NOWE TYLKO INNE ROCZNIKI PRODUKCJI POMOCY !!!!!!!!!!!! CO WYBRAC!!!!!!!!!!!!! JAK NAPISALEM W POPRZEDNIM POSCIE SYN MA PIETNASCIE LAT ALE BARDZO DLUGO JEZDZI NA TEGO TYPU SPRZETACH chcialbym jeszcze dodac ze za oba motocykle mam taka sama cene. tylko ze jeden to 2003 a drugi 2008, oba sa nowitkie z tym ze jededen stal w magazynie i dlatego taka sama cena uwazam to za okazje wiec to tez wezcie pod uwage wypowiadajac sie dlamnie i w tym temacieWCZESNIEJ JEZDZIL NA TTR 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiii Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Ja takze nie wiem co wybrac... moj fundusz to tak do 7000zl. Potrzebne mi enduro z dosc duzym zapasem mocy i z mozliwoscia rejestracji. Mysle ze dobra byla by honda crm250 lecz strasznie trudno ja dostac.. Co byscie mi polecali?? Mysle ze 2t bylo by lepsze ze wzgledu na cene bo dobry motor w 4t to z 10 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekp Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Witam wszystkich jest to mój pierwszy post na tym forum.Chce kupic enduro do ok 5000-6000.Co myślicie o tej dt 125? http://www.allegro.pl/item365506571_yamaha...owana_bdb_.html Może ktoś z was ją ogladał lub coś o niej wie :) Aha i jeszcze sprawa papierów sprzdajacy napisal mi ze ma na motorek " nowe dokumenty z wymeldowaniem (mały i duży)tj. wymagane tell I i teil l i II " Z góry dzieki za jakis odzew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojju Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) witam, tez mam dylemat przy wyborze enduro, naczytalem sie wszedzie wszystkiego i dalej nie wiem, mam na uwadze kilka modeli, ma sluzyc : 1. dojazd do pracy (miasto. korki) , 2. trasa pod 300 km asfalt 3. po przejechaniu tych 300 km w las za kuzynem na wyczynowym quadzie po czym zeskrobuje bloto i znowu trasa :) cena do ok 6000zl (moze troszke wiecej) i mozliwosc rejestracji zastanawiam sie nad : - dt 125 - chyba w trasie slabo bedzie - xt600/dr600 - siedzialem i wydaja mi sie za ciezkie- ktm lc4 - ale modeli jest tyle ze juz nie wiem co jest co, czy 600 czy 400 czy innego szukac, cena troche duza ale moze warto- husqvarna te410/610 - sam nie wiem, cena tez duza ale moge poczekac miesiac i dolozyc- a moze cos innego? bedzie to moj pierwszy motocykl, wiec sa pewne obawy czy nie za duza poj./moc, ale nie jestem narwanym nastolatkiem, 8 lat mam prawko kat. B wiec powinienem sobie poradzic, chyba ze sie myle i powinienem zaczynac od motoroweru :), aha mam 173 cm wzrostu wiec to tez musze wziac pod uwage przy wyborze, nie moze byc za wysoki ps. mam na oku ktm lc4 350 , tylko nie moge znalezc zadnych ciekawych informacji o takim modelu, moze ktos zna, jezdzi na czyms takim i moglby mi cos napisac o takim wynalazku z gory dzieki i pozdrawiam Edytowane 18 Maja 2008 przez wojju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 witam, tez mam dylemat przy wyborze enduro, naczytalem sie wszedzie wszystkiego i dalej nie wiem, mam na uwadze kilka modeli, ma sluzyc : 1. dojazd do pracy (miasto. korki) , 2. trasa pod 300 km asfalt 3. po przejechaniu tych 300 km w las za kuzynem na wyczynowym quadzie po czym zeskrobuje bloto i znowu trasa :lalag: cena do ok 6000zl (moze troszke wiecej) i mozliwosc rejestracji zastanawiam sie nad : - dt 125 - chyba w trasie slabo bedzie - xt600/dr600 - siedzialem i wydaja mi sie za ciezkie- ktm lc4 - ale modeli jest tyle ze juz nie wiem co jest co, czy 600 czy 400 czy innego szukac, cena troche duza ale moze warto- husqvarna te410/610 - sam nie wiem, cena tez duza ale moge poczekac miesiac i dolozyc- a moze cos innego? bedzie to moj pierwszy motocykl, wiec sa pewne obawy czy nie za duza poj./moc, ale nie jestem narwanym nastolatkiem, 8 lat mam prawko kat. B wiec powinienem sobie poradzic, chyba ze sie myle i powinienem zaczynac od motoroweru :buttrock:, aha mam 173 cm wzrostu wiec to tez musze wziac pod uwage przy wyborze, nie moze byc za wysoki ps. mam na oku ktm lc4 350 , tylko nie moge znalezc zadnych ciekawych informacji o takim modelu, moze ktos zna, jezdzi na czyms takim i moglby mi cos napisac o takim wynalazku z gory dzieki i pozdrawiam bo to jest własnie nietypowy model i produkowali go bardzo krótko,ja tez takiego mialem kupować ale wszyscy odradzali wiec lepiej nie kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmflamingo Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 itam wszystkich stoje przed delematem moge kupic yamaha yz 450f z 2003roku nowiutka z salonu albo yamahe TTR 230 z 2008 roku nowiutka z salonu i niewiem co wybrac?? OBIE MASZYNY MOGE wziac ZA PODOBNA CENE TA MA BYC MASZYNA DLA MOJEGO SYNA (15 LAT) waham SIE PONIEWAZ YZ 450 TO 2003 ROK A TTR 230 NOWA W SUMIE OBIE SA NOWE TYLKO INNE ROCZNIKI PRODUKCJI POMOCY !!!!!!!!!!!! CO WYBRAC!!!!!!!!!!!!!JAK NAPISALEM W POPRZEDNIM POSCIE SYN MA PIETNASCIE LAT ALE BARDZO DLUGO JEZDZI NA TEGO TYPU SPRZETACHchcialbym jeszcze dodac ze za oba motocykle mam taka sama cene. tylko ze jeden to 2003 a drugi 2008, oba sa nowitkie z tym ze jededen stal w magazynie i dlatego taka sama cena uwazam to za okazje wiec to tez wezcie pod uwage wypowiadajac sie dlamnie i w tym temacieWCZESNIEJ JEZDZIL NA TTR 250 itam wszystkich stoje przed delematem moge kupic yamaha yz 450f z 2003roku nowiutka z salonu albo yamahe TTR 230 z 2008 roku nowiutka z salonu i niewiem co wybrac?? OBIE MASZYNY MOGE wziac ZA PODOBNA CENE TA MA BYC MASZYNA DLA MOJEGO SYNA (15 LAT) waham SIE PONIEWAZ YZ 450 TO 2003 ROK A TTR 230 NOWA W SUMIE OBIE SA NOWE TYLKO INNE ROCZNIKI PRODUKCJI POMOCY !!!!!!!!!!!! CO WYBRAC!!!!!!!!!!!!!JAK NAPISALEM W POPRZEDNIM POSCIE SYN MA PIETNASCIE LAT ALE BARDZO DLUGO JEZDZI NA TEGO TYPU SPRZETACHchcialbym jeszcze dodac ze za oba motocykle mam taka sama cene. tylko ze jeden to 2003 a drugi 2008, oba sa nowitkie z tym ze jededen stal w magazynie i dlatego taka sama cena uwazam to za okazje wiec to tez wezcie pod uwage wypowiadajac sie dlamnie i w tym temacieWCZESNIEJ JEZDZIL NA TTR 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi