paolo Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 HUSABERG 550 Ostróda Koś go oglądal może? Bo nie chce mi się jechać na darmo 600kmhttp://moto.allegro.pl/item282398116_husab...oto_doktor.htmlpozdro pawełps pytam o stan tego motocykla a nie o to czy lepiej kupić to czy tamto smile.gif flesje.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Husqvarna TE410 => co o tym sprzęcie możecie powiedzieć? Zastosowanie do enduro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Witam :biggrin: Mam do wydania 5000zl na motorek, chcialbym crossa, ale to nie dlamnie nie utrzymam go, A wiec doradzcie mi jakie kupic enduro,tak zeby smigac raczej w terenie, ale czasem tez skoczyc asfaltem po bulki do sklepu, w miare takie niezawodne, bo wiadomo kazdy sie moze posypac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Celowałbym w coś typu honda xlr 250/dr350-choc za 5 tys to raczej w dobrym stanie nie trafisz, lub yamaha tt350-chyba że preferujesz cięższe 600tki to wtedy xt,tt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Raczej bym wlasnie w 4t celowal.A w 2t co mozecie poradzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki23 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 witam ja mam 350 tt jest to super motor w teren lekki i zwinny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Jak z 2t do yamaha dt 125 ,kawasaki kmx 125 lub kdx125-lepsze zawieszenie i mocniejsze witam ja mam 350 tt jest to super motor w teren lekki i zwinny Zgadzam się latałem kilkakrotnie na tym sprzęcie i napraede lekki ,zawias daje rade tylko mi mocy brakowało ,ale to dla tego ze latam na mocniejszych sprzętach .Dobre moto :) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki23 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 ja mam go jeszcze teraz po wymianie tłoka zrobiona głowica ,tylko na wiosne nowy naped musze zapodac i jazda praktycznie bezawaryjny motor .Tyle ze chłodzony powieczem ,myslałem mu zapodac chlodnice oleju tylko niewiem czy sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 witam ja mam 350 tt jest to super motor w teren lekki i zwinny O kolega odemnie :) No to chyba z enduro 125 2t dam sobie spokuj, A tt 350 jak z czesciami do tego i jak z awaryjnoscia?czy moze lepiej dr 350 ? A patrzac na allegro to niema tt 350, wiec ciezko go kupic :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki23 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 praktycznie bezawaryjne ,olej wymieniam co 10godzin i latam z kuzynem po lasach zawias dobry ,tylko z przodu zeby były upsy ,kuzyn ktm lata ja yamaszką i nigdzie mnie w lesie nie odstawi teraz zakładam naped wolniejszy orginalny jest 14-50 a zakładam 13-52 maatek jak bys chciał oglądnąc to zapraszam jutro masz 20 minut bo w srode wyjezdzam masz do mnie numer 513603004 O kolega odemnie :) No to chyba z enduro 125 2t dam sobie spokuj, A tt 350 jak z czesciami do tego i jak z awaryjnoscia?czy moze lepiej dr 350 ? A patrzac na allegro to niema tt 350, wiec ciezko go kupic :biggrin: tak ciezko go dostac ten model ale silniki są takie same jak w xt 350 , tylko to jest lzejsza wersja tt bardziej wyczynowa niz xt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebav Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Wracając do mojego dylematu to 350 jest lżejsza o 4 kg i ma aż 17KM mniej. I tak wogule to wydaje sie ze 600 sa bardziej popularne i chyba wiecej czesci na wszelki wypadek. Tak wiec tutaj 600 chyba lepsza i jest szansa dostać moto z 2 tarczami a na TT mnie nie stac.XT600XT350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Osobiście miałem juz 2 xt 600 i radze ci dobrze ,że jeśli chcesz jezdzic w terenie to kupuj xt tylko do 1990 i z kopniakiem.Pozniejsze modele były do d...... i nadawały się bardziej na szose niż do lasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Dzieki za dobre checi :wink: ale nie dam rady, szkola :wink: Wiem juz ze bede sie raczej rozgladal za tt 350 i dr 350,] Achaa co myslicie jeszce o klx albo klr,kdx 250 2t, i crm 250 jak z awaryjnoscia i czesciami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackon4089 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Najpier zdecyduj czy chcesz 2t czy 4t.Potem pomyslimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 6 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2008 Najpier zdecyduj czy chcesz 2t czy 4t.Potem pomyslimy:) I wlasnie tu jest dylemat, :wink: ciezko sie zdecydowac, powiedzcie ktore taniej utrzymac enduro 4t czy 2t? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi