Skocz do zawartości

Co kupić, wybrać ?!

żubr
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

HUSABERG 550 Ostróda Koś go oglądal może? Bo nie chce mi się jechać na darmo 600km

http://moto.allegro.pl/item282398116_husab...oto_doktor.html

pozdro paweł

ps pytam o stan tego motocykla a nie o to czy lepiej kupić to czy tamto smile.gif flesje.gif

Witam :biggrin:

Mam do wydania 5000zl na motorek, chcialbym crossa, ale to nie dlamnie nie utrzymam go,

A wiec doradzcie mi jakie kupic enduro,tak zeby smigac raczej w terenie, ale czasem tez skoczyc asfaltem po bulki do sklepu, w miare takie niezawodne, bo wiadomo kazdy sie moze posypac.

Jak z 2t do yamaha dt 125 ,kawasaki kmx 125 lub kdx125-lepsze zawieszenie i mocniejsze

witam ja mam 350 tt jest to super motor w teren lekki i zwinny

Zgadzam się latałem kilkakrotnie na tym sprzęcie i napraede lekki ,zawias daje rade tylko mi mocy brakowało ,ale to dla tego ze latam na mocniejszych sprzętach .Dobre moto :) :biggrin:

ja mam go jeszcze teraz po wymianie tłoka zrobiona głowica ,tylko na wiosne nowy naped musze zapodac i jazda praktycznie bezawaryjny motor .Tyle ze chłodzony powieczem ,myslałem mu zapodac chlodnice oleju tylko niewiem czy sie da

witam ja mam 350 tt jest to super motor w teren lekki i zwinny

O kolega odemnie :)

No to chyba z enduro 125 2t dam sobie spokuj,

A tt 350 jak z czesciami do tego i jak z awaryjnoscia?

czy moze lepiej dr 350 ?

A patrzac na allegro to niema tt 350, wiec ciezko go kupic :biggrin:

praktycznie bezawaryjne ,olej wymieniam co 10godzin i latam z kuzynem po lasach zawias dobry ,tylko z przodu zeby były upsy ,kuzyn ktm lata ja yamaszką i nigdzie mnie w lesie nie odstawi

teraz zakładam naped wolniejszy orginalny jest 14-50 a zakładam 13-52

maatek jak bys chciał oglądnąc to zapraszam jutro masz 20 minut bo w srode wyjezdzam

masz do mnie numer 513603004

O kolega odemnie :)

No to chyba z enduro 125 2t dam sobie spokuj,

A tt 350 jak z czesciami do tego i jak z awaryjnoscia?

czy moze lepiej dr 350 ?

A patrzac na allegro to niema tt 350, wiec ciezko go kupic :biggrin:

tak ciezko go dostac ten model ale silniki są takie same jak w xt 350 , tylko to jest lzejsza wersja tt bardziej wyczynowa niz xt

Wracając do mojego dylematu to 350 jest lżejsza o 4 kg i ma aż 17KM mniej. I tak wogule to wydaje sie ze 600 sa bardziej popularne i chyba wiecej czesci na wszelki wypadek. Tak wiec tutaj 600 chyba lepsza i jest szansa dostać moto z 2 tarczami a na TT mnie nie stac.

XT600

XT350