grebur Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) no to jaka crossówka 125 jest najlepsza ? aha, dzieki w skrócie : kierować sie lepszym stanem ;> Edytowane 15 Grudnia 2008 przez grebur Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Dokładnie patrz na stan a nie na marke te moto są tej samej klasy, i jeżeli będziesz moto serwisował jak trzeba to będzie ci słuzyć niezależnie od tego czy będzie to SX CR YZ KX czy RM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Dokładnie patrz na stan a nie na marke te moto są tej samej klasy, i jeżeli będziesz moto serwisował jak trzeba to będzie ci słuzyć niezależnie od tego czy będzie to SX CR YZ KX czy RM. Albo TM Damianie :icon_biggrin: :icon_biggrin: Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 jeszcze na żywo TM-a nie widziałem, to jakiś włoski wynalazek ? 125 w 2T... faktycznie z reguły bardzo podobne motocykle... wiec jeśli wybierać to patrzyć tylko na stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Albo TM Damianie :icon_biggrin: :icon_biggrin: a potem będzie płacz, że nie ma dostępu do części a jak jest to baaardzo drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 O TMie specjalnie nie napisałem bo mało kto sie odważy żeby to kupić, ale części silnikowe pasują ponoć z CRki, a zawieszenie jest takie jak u konkurencji. Osobiście miałem okazje polatać TMem, ale nie mam porównania z inna crossówka więc sie nie wypowiem na jego temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Tylko wsopomniałem że takie cos też istnieje :) Też miałem brać crossówke 125 ale odwidziało mi sie, za duże koszta. Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 jeszcze jest husqwarna wr 125 ;> Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamsel Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 (edytowane) jeszcze jest husqwarna wr 125 ;> To hard enduro coś w stylu exc. A już jeśli huska to crossówka ma oznaczenie cr. Edytowane 15 Grudnia 2008 przez Kamsel Cytuj motorynka -> aprilia pegaso 125 '98 -> kawasaki klx 250 '94 -> ktm exc 300 '01 -> sx 125 '06 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 15 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 To hard enduro coś w stylu exc. A już jeśli huska to crossówka ma oznaczenie cr. dokładnie tak jak mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 a czym sie rózni wr od cr i exc od sx ? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Poszukaj na forum a znajdziesz to pytanie padało już wiele razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) a czym sie rózni wr od cr i exc od sx ? Ogulnie EXC to enduro a SX to cross, to samo z WR i CR. Tylko litości nie pytaj czym się różni enduro od cross bo to pytanie padało dość często na tym forum, ja sam chyba ze trzy razy pisałem, wystarczy poszukać :wink: . Edytowane 16 Grudnia 2008 przez ghollum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 a czym sie rózni wr od cr i exc od sx ? najbardziej podstawowe zawiecha i silnik... i inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 a koszty utrzymania są takie same czy w exc i wr jest taniej ? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi