zapek Opublikowano 29 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2003 No i nastał spokuj w "RUSKIEJ MECHANICE" i wszyscy żyli długo i szczęsliwie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: i obiecuje że już nic nie będe śpiewał :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 No i nastał spokuj w "RUSKIEJ MECHANICE" i wszyscy żyli długo i szczęsliwie :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: i obiecuje że już nic nie będe śpiewał :cry: Kurde , Zapek jesteś niemożliwy :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 kurcze przegapiłem końcówkę batalii :D. No trudno, jakoś to przezyję. Zapek miejmy nadzieje ze juz nie bedziesz musiał więcej śpiewać :D;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 30 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2003 :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gala Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2004 Witam! Mam właśnie w planie zregenerować taki wahacz, niestety jest niekompletny. Ma ktoś może jakieś rysunki, zdjęcia tego ustrojstwa? I czy te wahacze montowane były oryginalnie tylko w K 750? (widziałem kiedyś M 72 na takim zawieszeniu).Z góry dzięki za pomoc!Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 te wahacze były też montowane w M-72. Miały te motocykle przednie błotniki z bocznymi blachami, a'la Indian. Podjedź do mnie to Ci pokaże ten wahacz i sobie obejrzysz co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Chodzi Wam o ten czy o ten drugi(maly) z Kasiek?Nie moge dac zdjecia bo za duze :banghead: . http://home.infocity.de/dr.big/Chrom_MW1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gala Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Chodzi właśnie o ten krótki - niestetyA swoją drogą to nieźle odpicowany rusek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Chodzi właśnie o ten krótki - niestetyA swoją drogą to nieźle odpicowany rusek!! Rzecz gustu, jak dla mnie to on jest straszny :? !!! Fakt ze stan wykonania na dosyc wysokim poziomie, ale kto widzial zeby tak zniszczyc MW? Jedynym usprawiedliwieniem jest to, ze byl robiony na zamowienie pod klienta, a ten jak widac byl troche dziwny :banghead: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojkot Opublikowano 24 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2005 Kurcze, miałem nadzieję ,że dowiem się czegoś ciekawego na temat krótkiego wachacza od K-750, ale niestety. Jakoś dziwnie na tym forum , wszyscy piszą nie o tym co jest tematem. Też mam zamiar kupić takie zawieszenie i mam gościa co to ma , ale okazało się na przykład , że półki od Dniepra są za krótkie i trzeba orginalne.Błotnik też jest inny.Nie wiem jeszcze jak z bębnem do tego przodu.Jest wiele pytań, ale niektórzy wolą śpiewać nie ma temat.Mam nadzieję , że znajdzie sie ktoś kompetentny.PozdrawiamBojkot :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 Półki są inne, trochę szersze niż dnieprowskie i górna jest aluminiowa. Spowodowane jest to nieco inną konstrukcją mocowania koła, bowiem wahacze muszą się jeszcze zmieścić pomiędzy lagami.Błotnik jest inny, ma tylko jedno mocowanie do lag i na dole dodatkowe mocowanie do poziomych amortyzatrów. Przy zawieszeniu teleskopowym mocowany jest do górnej półki.Bęben jest także inny. Ustalany jest krótkim drażkiem z dwoma przegubami, trochę podobnym do drażków kierowniczych w samochodach. Te zawieszenia miały zastosowanie w "późnych" modelach M-72, wersja M i pierwszych modelach K-750. Róznice były tylko w budowie błotnika, płaski z bocznymi blachami od M-72M i półokragły głęboki od K-750. Cóż jeszcze Waszmość chcesz wiedzieć :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojkot Opublikowano 25 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2005 No, dzięki Michał. Teorie już mam , ale powiedz mi czy da się jakoś adoptować bęben od zawieszenia teleskopowego? od Dniepra?Chciałbym zmienić to jeszcze przed sezonem i śpiesze się.A tak właściwie to sezon już się zaczoł.pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 29 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2005 W zawieszeniu z krótkim pchanym wahaczem, na bębnie hamulcowym jest taka metalowa płetwa zakończona otworem o przekroju kwadratowym na drążek reakcyjny hamulca. Teoretycznie wszystko można zrobić, ale radzę Ci poszukac takiego oryginalnego bębna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumiś714 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 No w końcu znalazłem kogoś kto ma wiedzę na temat tego przodu.Michał, która z pokryw jest "politycznie słuszna do K750 (ja mam tą dolną)?Masz może na zbyciu ten drążek reakcyjny?I jeszcze jedno pytanko, czy to prawda, że te przody od EMY i KACHY różniły się długością i nie są zamienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POL-13 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Cześć.Od K-750 i 750 W to jest chyba ten górny.Taki jest w mojej Kasce.Dolny widziałem przy MW.Ale nie wiem ,być może jest od ostatniej Emki.Podobno golenie od kaśki są dłuższe niż emkowskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi