zapek Opublikowano 22 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2003 :oops: :oops: Holernie sie wstydzę :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ok, pod warunkiem że chłopaki zejdą z wysokich obrotów i wrzucą na luz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Wiecie co mam wrażenie że odbiegamy troche od tematu bo z tego co wiem to mieliśmy rozmawiać o przednim zawieszeniu a nie o jakiś trapezach tójkątach czy innych tego typu. Jakby co to mozna zrobić jakiś nowy temat czy cos a nie tutaj sie rozwodzidzic. A tak na marginesie to : ZAPEK masz zaśpiewać tą pieprzoną piosenkę !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Żadnych piosenek :!: :!: :!: Nie będziemy robili wiochy z najpoważniejszego działu na forum :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 No dobra ale trzeba ich jakoś uspokoić przecież tak być nie może. No to może nie ZAPEK chociaż jakiś poemat zadeklamuje :wink::( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 :? :? :? :? :? :? Chłopaki o co wam w ogóle chodzi ??? Michał spoko, daj se na luuuuuuuz. Co sie tak angażujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 24 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2003 Jak zapek obieca wykonanie "Mydełka Fa" na spotkaniu 4um to się uspokoję. :lol: :lol: :lol: :lol: Rozwaliłeś mnie swoim zdjęciem Michał obiecuje za to od tej chwil wrzucasz na luz--ok??? Mam nadizeje że za to co napisze nie wylecę z forumPipcyk obrażasz 1/2 polski zabraniając mi śpiewać ICH TROJEMAM nadzieje że "MYDEŁKO FA" to nie jest kawałek w/w kapeli o i nie wytrzymałem::: NASMARUJE CIEBIE MYDEŁKIEM FABYŁO BY FAJNIE' date=' SZIABA DABA DAJESLI SIE ZGADZASZ NA TAKE SMAROWANIANIECH [b']MICHAŁ[/b]POMACHA RĘKĄKONRADOWI NA EKRANIE TY I JA TY I JA TY I JA MYDEŁKO FASZIABA DA SZIABA DA SZIABA DA MYDEŁKO FA TY I JA TY I JA TY I JA MYDEŁKO FASZIABA DA SZIABA DA SZIABA DA MYDEŁKO FA MÓGŁBYM CIĘ MYDLIĆ MYDEŁKIEM FABYŁO BY FAJNO SZIABA DABA DAJEŚLI SIE ZGADZASZ NA TAKE SPOTKANIEPOMACHAJ PAŁECZKĄ MI NA EKRANIE TY I JA TY I JA TY I JA MYDEŁKO FASZIABA DA SZIABA DA SZIABA DA MYDEŁKO FA TY I JA TY I JA TY I JA MYDEŁKO FASZIABA DA SZIABA DA SZIABA DA MYDEŁKO FA /2 puki co musi wystarczyći ma być spokuj panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 25 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2003 :(:wink: DObre , tak trzymaj zapek, w razie czego zaśpiewasz drugą zwrotke :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 27 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2003 Posty nic nie wnoszące do dyskusji zostały skasowane. Ludzie szanujmy siebie nawzajem. Jaki ma sens takie przekomarzanie ?? Trochę respektu da pozostałych uczestników forum , bo prawie jestem pewny że w rzeczywistości nie rozmawiali byś my sobie w ten sposób. Weźmy to pod uwagę że możemy się spotkać w ten sposób kiedyś, i wtedy żaden moderator nie wykasuje już wypowiedzianego przez Was pochopnie zdania , a wtedy mogą się posypać zęby czy posoka może się puścić z nosa. Zastanówcie się wiec zanim cos napiszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 27 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2003 Pipcyk nie wiem czy to był dobry pomysł-nie po to się tak ropisywałem, denerwowałem żeby teraz moją choćby najdrobniejszą pracę umysłową:( tak po prostu ktoś wypieprzył nie jestem też do końca przekonany czy to nic nie wnosiło do dyskusji-może ktoś własnie z geometri się troszkę podciągnął a po drugie wszelkie spory zmuszają do myśleni-mam nadzieje że choć niektórzy z czytających pomyśleli o tych figurkach a nie od razu stanęli po jednej czy drugiej stronie sporu-niestety ja mam wrażenie że m.in. Ty Pipcyk opowiedziałes się od razu za Michałem a usunięcie postów jest własnie tego wyrazem-usunęłęś m.in. dowód kolejnej kompromitacji jeśli te posty zginęły bezpowrotnie to naprawdę mi przykro ale jeśli gdzieś je jeszcze masz na twardym albo gdzies to byłym wdzięczny za ponowne ich wklejenie chociażby moich-zwłaszcza że nie były obraźliwe a raczej konkretnejeśli już i tak definitywnie zdecydowałeś o ich wykasowaniu to proszę choć o przesłani mi ich na maila lub priv Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 27 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2003 Pipcyk nie wiem czy to był dobry pomysł-nie po to się tak ropisywałem, denerwowałem żeby teraz moją choćby najdrobniejszą pracę umysłową:( tak po prostu ktoś wypieprzył nie jestem też do końca przekonany czy to nic nie wnosiło do dyskusji-może ktoś własnie z geometri się troszkę podciągnął a po drugie wszelkie spory zmuszają do myśleni-mam nadzieje że choć niektórzy z czytających pomyśleli o tych figurkach a nie od razu stanęli po jednej czy drugiej stronie sporu-niestety ja mam wrażenie że m.in. Ty Pipcyk opowiedziałes się od razu za Michałem a usunięcie postów jest własnie tego wyrazem-usunęłęś m.in. dowód kolejnej kompromitacji jeśli te posty zginęły bezpowrotnie to naprawdę mi przykro ale jeśli gdzieś je jeszcze masz na twardym albo gdzies to byłym wdzięczny za ponowne ich wklejenie chociażby moich-zwłaszcza że nie były obraźliwe a raczej konkretnejeśli już i tak definitywnie zdecydowałeś o ich wykasowaniu to proszę choć o przesłani mi ich na maila lub priv Powiedziałem koniec dyskusji To także do Ciebie nie trafia ?? Nie drąż tematu bo wyrzyscy już zrozumieli jakie popełnili błędy oprócz ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 27 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2003 bez komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zapek Opublikowano 27 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2003 konrad1f wiesz przy "odśpiewaniu" znanego i :( lubianego :lol: przeboju Ich troje też sie sporo napracowałem :lol: :lol:. To co widać na Forum to tylko drobny kawałek z tego co napisałem. I kurcze nie rozpaczam z tego powoduKonrad wydaje mi sie Pipcyk chciał w ten sposób wrócić do stanu sprzed całego tego burdelu i myśle że nie powinieneś być wkur....ony przecież radosna twórczość Michała też przepadła :( :wink: :wink: :wink: daj spokuj, kochaj i szanuj drugiego człowieka i a otrzymasz z nawiązką :wink: :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 27 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2003 konrad1f wiesz przy "odśpiewaniu" znanego i :( lubianego :lol: przeboju Ich troje też sie sporo napracowałem :lol: :lol:. To co widać na Forum to tylko drobny kawałek z tego co napisałem. I kurcze nie rozpaczam z tego powoduKonrad wydaje mi sie Pipcyk chciał w ten sposób wrócić do stanu sprzed całego tego burdelu i myśle że nie powinieneś być wkur....ony przecież radosna twórczość Michała też przepadła :( :wink: :wink: :wink: daj spokuj, kochaj i szanuj drugiego człowieka i a otrzymasz z nawiązką :wink: :D :D :D no właśnie :cry: moja radosna twórczość też przepadła. maaamo dokuczają mi tutaj :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 28 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2003 poza tym zostałem tutaj parokrotnie obrażony m.in. słowami: (no właśnie nawet nie moge tego zacytować) i jak się okazało bezpodstawnie i oczekuje satysfakcji (choćby jednego słówka)mnie poniosło odrobinkę tylko raz w temacie o IQ i jest mi z tego powodu przykro :( Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 28 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2003 mnie poniosło odrobinkę tylko raz w temacie o IQ i jest mi z tego powodu przykro : mnie też jest przykro z powodu całej sytuacji, dajmy już sobie spokój z tymi przepychankami. To do niczego nie prowadzi. Zobaczyłem jak idiotycznie to wygląda kiedy poczytałem sobie takie teksty na raidersach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi