max264 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 wie moze ktos gdzie można dorwac dobry tloczek do wfm-ki na 1 szlif najlepiej orginal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Motbazar, allegro. Bynajmnie ja kupiłem na bajzlu za 15zł 2 oryginalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WFM_PL Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Na skuterze jest niby oryginalny tłok nominał do wfm. 30 parę zł. Kup, sprawdź i napisz coś o jakości :icon_mrgreen: Ja będę cosik takiego kupował, ale dopiero za 2tyg (jeśli będą mieli jeszcze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 no wlasnie..chlopaki maja tylko nominal a ja potrzebuje na 1 szlif... nikt z chlopakow nie a sprzedac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 no wlasnie..chlopaki maja tylko nominal a ja potrzebuje na 1 szlif... nikt z chlopakow nie a sprzedac??Za kilka dni mogę mieć każdy nadwymiar. Czekam na dostawcę.pozdro Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 hmm a co zrobic z zabezpieczniami?? bo z tego co lukalem to nie ma takowych do wfm-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WFM_PL Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Iść do takiego rolniczego sklepu i dobrać, żaden problem :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
max264 Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) hehe zebym ja tu mial jakis jeszcze taki:P a co radzicie druciane zabezpieczenia czy normalne seggery Panie Piotrze a moze Pan ma pomysla?? moze jakis segger od tych chinskich wynalazkow;> Edytowane 4 Października 2007 przez max264 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Tak sie zastanawiam czy od WSK nie podejda :buttrock: a jesli nie to w agromie badz innym sklepie powiinenes znalezc potrzebne ci seggery... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 albo pasówka w dobrze zaopatrzonym polmozbycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi