mahermnih1 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witam Dzisiaj tata przynienie mi z roboty manometr, ponieważ muszę sprawdzic kompreche w mojej WSCe 125. Tylko nie wiem ile tam barów powinno wyskoczyć. Kolega mi napisał że 8 barów. Nie mówie że nie ale czy na 100% tak jest PZDRO :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 7.5 BAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 http://img229.imageshack.us/my.php?image=wsk006tp5.jpg wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahermnih1 Opublikowano 1 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Dzięki Czarny jak skończe prace to zobacze ile bd barów :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Innytruder Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 w tym skanie podany jest stopien sprezania a nie cisnienie sprezania a to roznica! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Silnik nowy dotarty ma mieć 7,5kG/cm2. Jeśli jest mniej niż 6,5 to silnik jest do remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi