WFM_PL Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 http://img209.imageshack.us/my.php?image=obraz015iu4.jpg http://img164.imageshack.us/my.php?image=obraz016dy0.jpg Wie ktoś może od czego to jest kierownica :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 (edytowane) Wie ktoś może od czego to jest kierownica :D Simson SR4 - oraz Simson KR50 Edytowane 30 Września 2007 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki_YZF Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 W simsonie z tego co pamiętam był znaczek Simson i była taka śmieszna lampka na górze jeszcze. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WFM_PL Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 No właśnie dlatego się pytam :crossy: Sam jużnie wiem od czego ona jest, choć podobna do simsona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 To jest kierownica od MZ Trophy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 To jest kierownica od MZ Trophy :DHeh - właśnie nie;Na początku też myślałem, że to ster od Trophy (bo znaczek na to wskazuje) - ale jednak nie. Trophy ma kierownicę rurową (taką jak Jaskółka - łączoną z dwóch części) i nakładaną na nią blaszaną osłonę - a tutaj mamy wszystko w jednym kawałku i do tego dziwnie profilowane. To pasuje mi jedynie do Simsona - a znaczek musiał być "dośpiewany" w późniejszym czasie; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuryga Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Podobne fajery były w gazelach ale ta to nie jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack-Jawa Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 To pasuje mi jedynie do Simsona - a znaczek musiał być "dośpiewany" w późniejszym czasie;Raczej Simson bo jak na motocykl to nie wygląda za solidnie :) Ja bym się bał z czymś takim jeździć ...nawet na motorowerze :) Że też się te rurki nie pourywają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WFM_PL Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Co do znaczka to sam nie wiem czy oryginalny, bo kolega mi ją przywiózł w takim stanie i chciał wiedzieć od czego ona jest. No ale na allegro się wystawi i zobaczymy czy to jakiś rarytas czy zwykła kupa złomu hehe :biggrin: Pozdro i dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter_gpz Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Heh - właśnie nie;Na początku też myślałem, że to ster od Trophy (bo znaczek na to wskazuje) - ale jednak nie. Trophy ma kierownicę rurową (taką jak Jaskółka - łączoną z dwóch części) i nakładaną na nią blaszaną osłonę - a tutaj mamy wszystko w jednym kawałku i do tego dziwnie profilowane. To pasuje mi jedynie do Simsona - a znaczek musiał być "dośpiewany" w późniejszym czasie; Az z ciekawosci sprawdze przy najblizszej okazi bedac u wujaszka, posiada miedzy innymi dwa Tropiki :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tygrys Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 tak jazda na moto z taką kierą to kozactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 prawdopodobnie to od skutera którego produkowano w zakładach ifa na bazie silnika 150ccm. co do kozactwa ja tez mam krutka kiere i miesci sie na niej troche pierduł :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi