Skocz do zawartości

przy ognisku, przy ognisku wszyscy leją się po pysku

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli ktoś ma ochotę na naprawde wypasione winkielki to polecam http://forum.motocyklistow.pl/index.php?s=...dpost&p=1035124, ja właśnie tam się wybieram przed ogniskiem, także (o ile wypad na tor wypali) spotkam sie z Wami niestety dopiero na ognisku a nie na wycieczce.

Trzeba się zatrzymać przynajmniej w

- okolicy twierdzy modlin

.............

co do samego ogniska, to może odrazu zrobimy je tam gdzie skończyliśmy ostatnio? Żeby nie było kłopotów. Naszkicował bym mapkę, jak tam trafić

Modlin trzeba zaliczyć, jest pare fajnych miejsc do obejrzenia, mam nadzieję, że Igor podejmie się roli przewodnika. ;) Trochę czasu to zajmie, to i chyba popas wypadnie w Modlinie. Jak nie, to Klepisko nad Zegrzem też jest :lalag: .

A mapkę dojazdu do ogniska (nowe miejsce) zapodaj, bo straży miejskiej chyba nie wypada pytać.

No i Mamakis też się napalił na ognisko, to może paru kawalerów przyjdzie (Marcinku też masz jeszcze szansę na zięcia :clap: ).

No to jadziem. :crossy: "I-sze Przedogniskowe Motoszlajanie z Modlinem w tle" rusza. Zbiórka jak Marcin zapodał wyżej 10:00 przed dawnym BolDorem w sobotę 06thOctober. Odjazd 10:30.

Meldować swój udział w temacie Modlin :notworthy:

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=...5,0.019956&z=16

mapa jak dojść na piechotę. Jest zaznaczoen stare miejsce jako odnośnik.

Jak wyjdziemy z metra, ruszamy wzdłuż ogrodzenia tesco, mając za plecami pałac kultury i warszawę. Czyli twarzą w kierunku lasu. Mijamy zajezdnie autobusową, za którą szukamy ścieżki ziemnej idącej lekko w lewo. Ścieżka ziemna w pewnym momencie przejdzie w ścieżkę rowerową (gdy dojdziemy do ogrodzenia metra) Idziemy wzdłuż ogrodzenia metra około 50 metrów przed końcem ogrodzenia musimy skręcić w lewo mniej więcej pod kontem prostym. Idziemy prosto i prosto aż zobaczymy grupkę pijaków. Ta grupka pijaków to bez wątpienia motocykliści :D

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=...1&t=h&z=16&om=1

Jak dojechać motórem/samochodem i co najważniejsze jest to prostsze i absolutnie legalne, żadnego podróżowania ścieżkami rowerowymi :biggrin:

żeby było wszystko dobrze widoczne polecam przełączyć na Hybrid. Droga jest zaznaczona od stacji metra kabaty.

Dla zmotoryzowanych których mam nadzieję nie ujrzeć zbyt wielu najlepiej jest jechać w kierunku kabat ulicą rosoła. Jedziemy cały czas prosto do samego końca, nawet jak już zjedziemy z głównej drogi, jak będziemy mieli do wyboru w prawo lub w lewo to skręcamy w lewo, po 50 metrach w prawo (jedyna opcja) i jedziemy prosto. Mijamy mur, asfalt skręca w lewo, my jedziemy dalej prosto i skręcamy od razu w drogę ziemną idącą pod kontem około 45% w prawo. Na najbliższej przecince jeszcze raz w prawo i po 50 metrach szukamy moczymord.

jak by były jakiekolwiek wątpliwości co do drogi dojścia/dojazdu, albo problemy z dotarciem na miejsce wieczorem to mój telefon to 501-407-607

No właśnie o to chodzi, że niedziela przej***na od 8.00 do 21.35

Ale widzę, że to nie pierwsze i pewnie nie ostatnie ognicho więc chyba mogę zdeklarować to obchlanie w innym terminie, a wam życzę zabawy do samego brzasku :)

No właśnie o to chodzi, że niedziela przej***na od 8.00 do 21.35

Ale widzę, że to nie pierwsze i pewnie nie ostatnie ognicho więc chyba mogę zdeklarować to obchlanie w innym terminie, a wam życzę zabawy do samego brzasku :clap:

no ale to niedziela, najwyżej trochę skacowany będziesz na zajęciach. Ognicho i tak pewnie potrwa maksymalnie do 1:00 więc zdążysz się wyspać

no ale to niedziela, najwyżej trochę skacowany będziesz na zajęciach. Ognicho i tak pewnie potrwa maksymalnie do 1:00 więc zdążysz się wyspać

Wg prognozy pogody to bedzie 11stopni w dzien i duzy deszcz

wiec cosik mi sie widzi klopot z tym ogniskiem.

Belgu1.gif

tylko 4 dni a dzis nastapila zmiana pogody wlasnie, ktora wg prognostykow

ma byc deszczowa przez tydzien

ty nie kracz tylko zaklinaj pogodę, dziś miało od rana padać, specjalnie pojechałem do pracy :clap: , żeby po Kazimierzu muchy odmoczyć no i lipa, nie chce padać