krisSV Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 kurde a ja nie dojechalem :icon_mrgreen: :banghead: nastepnym razem chocby nie wiem co ... (z homemade alko oczywiscie :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 (edytowane) bo lodówke to ja w piątek wysprzątałam :banghead: Aśka jest spoko :icon_mrgreen: , jak macie za dużo jedzenia, żeby pomieścić alkohol przed sobotnią imprezą, zaproście ją w piątek :clap:. W nagrodę na kaca otrzymacie telefon o 8:00 rano, w którym was poinformuje o motocyklu :) który już stoi pod waszym blokiem i trzeba go przechować :D Edytowane 8 Października 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 W nagrodę na kaca otrzymacie telefon o 8:00 rano, który was poinformuje o motocyklu :) który już stoi pod waszym blokiem :)oj nie marudź! przynajmniej spóźniłes się na wycieczkę nie dlatego, że zaspałeś, tylko dlatego, że byłeś wykorzystywany przez wysoką blondynkę :) i nic na to nie poradzę, że mnie w domu głodzą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 kurde a ja nie dojechalem :) :) nastepnym razem chocby nie wiem co ... (z homemade alko oczywiscie :cool: ) dobrze, że nie dojechałeś. Marnie by się to skończyło gdybyś przywiózł swoje winko ;) ale co się odwlecze to nie uciecze, sezon zimowy uznaję za rozpoczęty :) oj nie marudź! przynajmniej spóźniłes się na wycieczkę nie dlatego, że zaspałeś, tylko dlatego, że byłeś wykorzystywany przez wysoką blondynkę :cool: i nic na to nie poradzę, że mnie w domu głodzą ;) KTO TAM, GŁODZILLLLA, hihi żartowałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 az mi przykro, ze musialem opuscic taka impreze, relacje bardzo ciekawe!!! co poradzic jak robota wzywa ;/pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 az mi przykro, ze musialem opuscic taka impreze, relacje bardzo ciekawe!!! Relacje nie obejmują pewnie nawet połowy tego co się działo... ale ciężko znaleźć kogoś kto byłby w stanie wszystko zrelacjonować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ja caly czas nie moge przestac nucic "Linda, Linda, to Linda / Linda to jest fajny gosc" :icon_question: :icon_question: :icon_twisted: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 http://img504.imageshack.us/my.php?image=niedzielakz8.png niedziela rano. najlepszy dowód, że impreza sie udała :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 http://img504.imageshack.us/my.php?image=niedzielakz8.png niedziela rano. najlepszy dowód, że impreza sie udała ;) oj, widzę, żę na imrezach trzeba uważać, bo bywają osoby, które lubią rejestrować za dużo. żeby pokazać, że impreza mogła być ostrzejsza: http://www.runwarsaw.pl/skins/default/_fla...ig/dscf0609.jpg kto mnie znajdzie na zdjęciu? Oczywiście łapy w górze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 To może wrzuce filmik z koleżanką?:crossy: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Aśka ja ci dam ty paparaci jedna łobuz jesteś. Tak dla osób niezorietowanych to nie ja moje łaty na spodniach były inne. he he he Greedo zapytaj się lego listonosza z dużymi wąsami kiedy mi te 5zł odda co je w 2005 r pożyczył na bół żołądka he he he Edytowane 9 Października 2007 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Jesteś szalona Marcin :icon_evil:Ja caly czas nie moge przestac nucic "Linda, Linda, to Linda / Linda to jest fajny gosc" :crossy: :) :)A teraz łapy w górę ti tabu dibu dajPublika dziś baluje ti tabu dibu dajBo tutaj nic nie boli ti tabu dibu dajSię w tańcu nie pier*oli ti tabu dibu dajWidzę, że każdemu inny kawałek utkwił w głowie :). Może trzeba rozważyć obowiązkowy depozyt aparatów i telefonów przy wejściu na następną imprezę :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Widzę, że każdemu inny kawałek utkwił w głowie :(. może trzeba powtórzyć bibe i wybrać najlepszy :) Może trzeba rozważyć obowiązkowy depozyt aparatów i telefonów przy wejściu na następną imprezę :P. dobry pomysł, szukam małego nie drogiego aparatu, najlepiej jak by był nie mój jeszcze :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Relacje nie obejmują pewnie nawet połowy tego co się działo... ale ciężko znaleźć kogoś kto byłby w stanie wszystko zrelacjonować :(Hm.... Czyżby coś mnie ominęło? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 może trzeba powtórzyć bibe i wybrać najlepszy :)"Może"? to chyba oczywiste, że tak ważna kwestia nie może pozostać bez rozstrzygnięcia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi