Aśka Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 no o przepychaniu Radiana do innego garażu nie wspomnę :clap: pewnie dla tego mi kolano nie wytrzymało podczas niedzielnego biegania :clap:no i zaliczyłam pierwszą przejażdżkę radiankiem. tylko ten silnik jakis taki niemrawy... ale za to jaki cichutki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 no i zaliczyłam pierwszą przejażdżkę radiankiem. tylko ten silnik jakis taki niemrawy... ale za to jaki cichutki :flesje: napęd 2 konie, nie mechaniczne :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Cieszę się, że mogłam Was poznać i dziękuję za miłe spędzenie czasu. Niestety z powodów obiektywnych musieliśmy sie zmyć wcześniej, ale następnym razem może uda sie zostać do końca. Asiu, cieszę się, że "koleżanka" przypadła Ci do gustu :) Z tego co widziałam to i naszym Panom się spodobała (hihihi) Czekam z niecierpliwościa na powtórkę :) Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 wiadomość z ostatniej chwili, impreza przeniesiona do mnie !!! dzwonić 501-407-607 O zesz TY w morde jeza !!!!!Czlowieku !!!! Cos Ty zrobil !!! :lalag: Taka bande deganeratow, moczymordow, lobuzow i .... i .... motocyklistow zapraszasz do siebie do domu !!! :clap: [...] cieszę się, że "koleżanka" przypadła Ci do gustu ;) Z tego co widziałam to i naszym Panom się spodobała (hihihi) Echhhhhhhhhhhhh Kaska ..............Co tu duzo mowic ............ :D :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 O zesz TY w morde jeza !!!!!Czlowieku !!!! Cos Ty zrobil !!! :D Taka bande deganeratow, moczymordow, lobuzow i .... i .... motocyklistow zapraszasz do siebie do domu !!! :clap: ee przylazł swój do swego, barek mi się odrobinę skurczył :lalag: , ale było zacnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 O zesz TY w morde jeza !!!!!Czlowieku !!!! Cos Ty zrobil !!! :lalag: Taka bande deganeratow, moczymordow, lobuzow i .... i .... motocyklistow zapraszasz do siebie do domu !!! :banghead: ee przylazł swój do swego, barek mi się odrobinę skurczył :clap: , ale było zacnie :DSpoko, coś mi się majaczy w głowie, że nawet sprzątaliśmy :lalag:, także względna kultura ;)Zaiste było zacnie :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 ee przylazł swój do swego, barek mi się odrobinę skurczył :lalag: , ale było zacnie :D Spoko, coś mi się majaczy w głowie, że nawet sprzątaliśmy ;), także względna kultura :lalag:Zaiste było zacnie :D :clap: jak byśmy nie posprzątali to spał bym od dzisiaj u ciebie i szukał mieszkania do wynajmu ;) na szczęście zmywarka jest znacznym ułatwieniem. Ze śmieciami (czytaj butelki) to bym na 2 razy chodził sam, albo 3 :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ja chyba nie sprzątałem he he he Ale może i nie narozrabiałem zadużo? Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Kiedy powtórka?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Kiedy powtórka?? :D No i Marcin ma z glowy zimowe wieczory.Juz wiem ze jak bede przyjezdzal do PL to w ciemno wale na Kabaty pod wiadomy adres :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 powtórka hmmm na pewno przed świętami damy radę ;D Wstęp tylko za okazaniem alkoholu domowej roboty :rolleyes: lub udowodnieniem, że motocykl :crossy: w garażu, którym będziemy terroryzować ochronę jest twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ale Marcin, zaskoczyłeś mnie tym że masz więcej butelek z alkoholem w domu niż jedzenia :icon_razz: Listek, pozdrowiłem dziś listonosza :icon_mrgreen: Zdziwił się że się znamy :icon_mrgreen: Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Ale Marcin, zaskoczyłeś mnie tym że masz więcej butelek z alkoholem w domu niż jedzenia :D Listek, pozdrowiłem dziś listonosza :banghead: Zdziwił się że się znamy :)bo lodówke to ja w piątek wysprzątałam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 bo lodówke to ja w piątek wysprzątałam :icon_mrgreen: Dobrze, że nie dorwaliście się do barku... bo w sobotę mogło by zabraknąć :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 8 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Dobrze, że nie dorwaliście się do barku... bo w sobotę mogło by zabraknąć :banghead:łi tam. mnie bardziej lodówka interesowała :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi