Aśka Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 ja nie wiem o co Wam chodzi... ja prawa jazdy nie mam... ani piniendzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 ja nie wiem o co Wam chodzi... ja prawa jazdy nie mam... ani piniendzy.... hmmm................to może Egzamin masz jutro? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 :biggrin: workin' to jak, dowiemy sie dzisiaj? moze odkryjesz rabka tajemnicy do zobaczenia wieczorem :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Chce sie upewnić, Ognisko jest jutro? :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Chce sie upewnić, Ognisko jest jutro? :biggrin:TAAAAAAAAAAAAAAAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OGNISKO JEST W SOBOTĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O 18 POD TESCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 no nie Aśka przegoniła mnie w postach :lapad:, mój asystent twierdzi, że nie jestem najwięszkym spamerem dnia dzisiejszego :) Ognicho oczywiście jutro, zbiórka pod tesco o 18:00 każdy spóźnialski kupuje pakiecik drewna w Tesco, albo na stacji benzynowej :( Nie może tak być że 3 osoby targają drewno a 30 się bawi :biggrin: miłego wieczoru idę coś :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 He He He no ja nie noszę tym razem, ogień mam w sobie albo w plecaku to zależy od godziny i koleżeństwa he he he miłego wieczoru ja też idę :) Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 He He He no ja nie noszę tym razem, ogień mam w sobie albo w plecaku to zależy od godziny i koleżeństwa he he he miłego wieczoru ja też idę :) Listek daj znac kiedy moglbym na ten przeglad podjechac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 (edytowane) ty no teraz mi wyskakujesz z przeglądem wczoraj byłem kumpeli autem bajka tylko lekko ręczny nie trzyma. Ale teraz nie będe mieć czasu dopiero w przyszłym tygodniu postaram się do ciebie zadzwonić ok To obgadamy sprawę Edytowane 5 Października 2007 przez Listek31 Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 5 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 Jutro straszą przelotnym deszczem, więc opał z Tesco się przyda :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ej ludziochy... chyba wieczorkiem troszkę was wyp**dzi bo piątkowy wieczór daleki był od upału... :banghead: Tak więc, dupska przy samym ognisku i dobrze chrustu dokładajcie... :banghead: Duchem będę z Wami a next time - mam nadzieję, opijemy mój nowy plastik z pierwszą literą alfabetu :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 ja nie wiem o co Wam chodzi... ja prawa jazdy nie mam... ani piniendzy.... Oj... piniedzy ni ma bo pewnikiem na Radiana poszly... a prawko sie jakies znajdzie :icon_twisted: Ej ludziochy... chyba wieczorkiem troszkę was wyp**dzi...oj wypizdzi ich :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 6 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Ej ludziochy... chyba wieczorkiem troszkę was wyp**dzi bo piątkowy wieczór daleki był od upału... :icon_twisted: na dobrej imprezie przychodzi taki moment, kiedy bez znaczenia staje się to czy jest zimno czy gorąco :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Dobra pałki, sprawy sie komplikują, na 18-tą napewno nie dam rady :crossy: p.s. Jeza, ale mam kaca :icon_mrgreen: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 6 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2007 Dobra pałki, sprawy sie komplikują, na 18-tą napewno nie dam rady :icon_razz: Przywiez drewno :buttrock: Rozpadalo sie :bigrazz:. To co z ogniskiem? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi