Moskit1 Opublikowano 17 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2008 No nie ma co wiele mówić piękne motocykle i naprawdę z najwyżej pułki !!!!!Czesi potrafią zorganizować superowy zlot !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 12 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2010 Kumpel dorwał silnik Triumpha z 1930r. z modelu B200 bodajże.Jest na chodzie w sumie prawie cały oryginał nie ma tylko zębatki.Reszta moto niestety przegniła nieco, ale sam nie widziałem i fotek nie mam.Chciałęm się zapytać o to moto.Czy jest to coś rzadkiego/poszukiwanego/cennego? Fotki silnika : http://img195.imageshack.us/gal.php?g=12062010352.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Na moje oko, to zaden cud. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrze Opublikowano 8 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2015 Czy ktoś się orientuje czy w motocyklu triumph 3t 350cc , 1947r.były tabliczki znamionowe ? czy numery bite na ramie ? Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 9 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2015 Raczej nie tabliczki, ale na pewno numery na ramie i silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrze Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 No właśnie tak mam,ale chciałem się upewnić. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi