Skocz do zawartości

mam 190 cm, waze 130 kg i chce nowy sprzet ... pomozecie ?

Rekomendowane odpowiedzi

co poradze ze nie wierzycie :banghead:

po prostu pomozcie mi cos wybrac a napewno sie pochwale nabytkiem

narazie prowadzi XJR1300 ale chwilami gdy sie rozpedzam zaczynam patrzec w strone SV1000. czy ono jest sporo wieksze gabarytowo od SV650 ? bo na SV650 czulem sie jak na duzym skuterze , aha tylko wersja N.

wielkie sory bejbe, ale jak Klaudiusz zejdzie do 110 to ja dostanę nagrodę nobla, a na sprzęcie wygląda spoko :flesje:

Mogę pomóc Klaudiuszowi w zejsciu do 110 kg, niestety będziesz musiał Marcinie, kwotę od Nobla podzielić na trzy: Ty, Ja i Kladiusz jeśli będzie jeszcze żyw :icon_mrgreen:

Żeby spamem nie zalatywało, to dodam, że pomimo mojego słusznego wzrostu 190+, nie wieje mi w twarz na B12 S.

XJR to piękna i zacna maszyna :icon_mrgreen:

co poradze ze nie wierzycie :icon_mrgreen:

po prostu pomozcie mi cos wybrac a napewno sie pochwale nabytkiem

narazie prowadzi XJR1300 ale chwilami gdy sie rozpedzam zaczynam patrzec w strone SV1000. czy ono jest sporo wieksze gabarytowo od SV650 ? bo na SV650 czulem sie jak na duzym skuterze , aha tylko wersja N.

Next time google it !!

Długość: 2120 mm (2130 mm)

Szerokość: 730 mm

Wysokość: 1070 mm (SV 650), 1080 mm (SV 1000), 1160 mm (SV 650S), 1170 mm (SV 1000S)

Wysokość siedzenia: 800 mm (810 mm)

Rozstaw osi: 1435 mm

Minimalny prześwit: 133 mm (140 mm)

Masa pojazdu w stanie suchym: 165 kg (SV 650), 169 kg (SV 650S), 185 kg (SV 1000), 189 kg (SV 1000S)

Zbiornik paliwa: 17 l

W nawiasach wersja SV 1000, jak jest różnica między wersją S a normalną wersją to są podane 4 modele.

Różnice są nieznaczne, generalnie na SV1000 też będziesz siedział jak na dużym skuterze, ale czy to na pewno będzie wada :icon_mrgreen:

Marcin dzieki za dane.

ale tak naprawde to suche liczby, nie jest wspomniane w nich jakie jest polozenie podnozkow ani jak polozona jest kierownica, dlatego o wiele bardziej przydatne dla mnie sa opinie uzytkownikow :icon_mrgreen:

http://allegro.pl/item254151190_yamaha_xjr_1300_2000r.html

czy ktos zna ten motocykl badz mieszka kolo Lubartowa ?

moto ma nieorginalne liczniki czyli leżał, zdjecia sa dosc niewyrazne.

opinie użytkowników są ważne, ale pamiętaj, każdy chwali swoje i niewiele osób miało okazję siedzieć na więcej niż jednej z tych maszynżeby mieć porównanie. Z resztą przeglądając ten temat pewnie zauważyłeś, że coś co dla jednych jest małe, a dla innych jest duże. Najlepiej sam się przysiądź do każdej z tych maszyn, przejedź się i zobaczysz.

Kur...wa dajcie spokój z tymi radami. Trollsky, z tego co widze ma juz niezły mętlik w głowie. To co już ma niech wystarczy. A kupi i tak to do czego serducho mocniej mu zabije. Trollsky jak masz taką mozliwość to potestuj maszyny kolegów :) wtedy bedziesz miał pogląd na sprzety.

• 1 miesiąc temu...

koledzy czy w naszej forumowej braci jest ktos z Bielska ?

bo w Bielsku stoi cos takiego :

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M567712

piekny motocykl, jedyne co mi sie rzucilo w oczy to krzywo poukladane cyferki w liczniku totalnego przebiegu . Myslicie ze byla jakas ingerencja w ten przebieg ?

o fak, takie filmiki przewazaja szale zwyciestwa na korzysc SV1000

:icon_mrgreen: :notworthy:

:crossy: :evil:

Aaaaa. To Ty ja do salonu, do ogladania i sluchania chcesz kupic?

Wybacz. Ale nie moglem sie powstrzymac.

pzdr :)

>edit

No jeszcze raz wybacz, ale tak mi sie nasunelo po tym filmiku. :biggrin:

A tak na powaznie to klasa motocykl.

Masz tu http://www.sv-portal.com/ stronke z forum.

i filmik

PZDR :biggrin:

Edytowane przez tatajacek

nie ukrywam ze podczas jazdy sluchanie silnika sprawia mi ogromna przyjemnosc i jest to jedne z kryteriow podczas zakupu .

Twoj dowcip byl zacny i wogole bardzo smieszny ha ha ha :)