greg65 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Witam.Chcialem was ostrzec przed tym sprzetem http://allegro.pl/show_item.php?item=247577513 Zrobilismy wczoraj 700km zeby zobaczyc kompletna padline.Motocykl po ciezkim wypadku,wysuniete podnozki z prawej strony zeszlifowane wydechy rowniez polamane zeberka z cylindrow malowanie bylo chyba na szybko bo w niektorych miejscach widac jeszcze stara farbe (czerwona) wydechy nie pochromowane czyli takie matowe tarcza hamulcowa cienka jak puszka po piwie no i na koniec najlepsze RAMA POSPAWANA ale jak.Gdybym rano tam nasmarkal to napewno by lepiej wygladalo.Ta rama to pewna tragedia pojechalismy bardzo szybko do domu 700km w d...e. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 jest odrębny wątek o minach na allegro: pisanie o tym w jednym miejscu ułatwia szukaniejsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
math1982 Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Kurcze, a patrząc po zdjęciach laleczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Nie wiem czy Wy też macie czasem taką "intuicję" że patrząc na zdjęcia widzicie że coś jest nie halo z danym sprzętem... ja nie trafiłem jeszcze na minę, może to właśnie zasługa takiej intuicji. Z GSem i DRem miałem farta - 1 "strzał" i od razu kupowałem (z czasem okazywało się ze nie są to miny - proste i niezajeżdżone) Edytowane 26 Września 2007 przez Greedo Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azia66 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 no z intujcją to się zgadzam, jak do tej pory kupiłem z aukcji 2 moto i 2 auta- kupione od ręki i dobrze służą, możliwe tez , że trafiłem na uczciwych ludzi a nie na handlarzy złomem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarcio Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Naturalnie w ogłoszeniu nie zabrakło standardowego zwrotu: "Motocykl zadbany nie wymaga wkładu finansowego"Litości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodman Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Witam.Chcialem was ostrzec przed tym sprzetem http://allegro.pl/show_item.php?item=247577513 Zrobilismy wczoraj 700km zeby zobaczyc kompletna padline.Motocykl po ciezkim wypadku,wysuniete podnozki z prawej strony zeszlifowane wydechy rowniez polamane zeberka z cylindrow malowanie bylo chyba na szybko bo w niektorych miejscach widac jeszcze stara farbe (czerwona) wydechy nie pochromowane czyli takie matowe tarcza hamulcowa cienka jak puszka po piwie no i na koniec najlepsze RAMA POSPAWANA ale jak.Gdybym rano tam nasmarkal to napewno by lepiej wygladalo.Ta rama to pewna tragedia pojechalismy bardzo szybko do domu 700km w d...e.widziałem tego intruza kilkakrotnie w okolicach i po zlotach...ale o przeszłości nie powiem bo nie wiem.Byłeś bracie tak blisko i nie zobaczyłeś mojego? wstyd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysnik363 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Na foto wszystko moze wyglądać ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus4 Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 elo. ja tez sie juz kiedys przejechalem 600km i sie okazalo ze motor jest krzywy a mial byc od pierwszego wlasciciela w niemczech (to sie akurat zgadzalo), bezwypadkowy i w 100% gotowy do jazdy bez ukrytych wad (ale na zdjeciu taki ladny byl...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amfm Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Naturalnie w ogłoszeniu nie zabrakło standardowego zwrotu: "Motocykl zadbany nie wymaga wkładu finansowego" Sam ostatno szukałem czegoś dla siebie i kupiłem Virago 750 - czas pokaże czy w dobrym stanie. Ale ile się naoglądałem maszyn "w bardzo dobrym stanie" to głowa mała, na fotach to prawie nówki a w rzeczywistości maszyny w sam raz na długie i nudne zimowe wieczory - roboty starczy do samej wiosny :) Cytuj http://www.dywizjonpoludnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marian Tuleja Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Witam. Ja mam patent na sprzedających :D Jeśli pacjent upiera się że sprzęt jest "nówka" i nie będe miał się do czego przyczepić to mówię, że zaraz po moim przyjeżdzie podpisze oświadczenie o bezwypadkowości twgo sprzęta :D Jeśli pacjent ma coś na sumieniu od razu zmienia temat:)Lecz zdarza się i tak że dalej stawiają na swoim i wtedy WARTO JECHAĆ obejrzeć a nawet kupić :spam: POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi