Limo Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Hej, a wiecie moze cos na temat sobotniej imprezy pozegnalnej Olsena? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ty moim szwagrem... hm... przecie Ty niebezpieczny jestes :icon_twisted: ważne że MAMAKIS się podobał, a ty gdzie się szlajałeś. Miałeś wpaść ... znaczy przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 a ty gdzie się szlajałeś. Miałeś wpaść ... znaczy przyjechaćpozniej musialem wyjsc z pracy a jeszcze trzeba bylo przebrac sie, zjesc, wyprowadzic psa...jak popatrzylem na czas to nie bylo juz sensu do 2oo jechac...bo o 19.30 musialem byc na lotnisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ty moim szwagrem... hm... przecie Ty niebezpieczny jestes :icon_twisted:a co? wolisz mnie? ;P florkowa: slyszelismy historie waszych poczatkow :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 a co? wolisz mnie? ;P Ja niebezpieczny...? Idealny kandydat:) florkowa: slyszelismy historie waszych poczatkow :icon_twisted: Oj tak tak te Mikolajki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Możecie se pisać co chcecie, Florkowa i tak nie czyta ;-p Mam nadzieję, że w następny czwartek też się uda spotkać.Różowa coś wymyśli pewno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Od dzis do niedzieli jestem slomianym wdowcem.Jakies propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 28 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 (edytowane) Hej, a wiecie moze cos na temat sobotniej imprezy pozegnalnej Olsena?no ma byc chyba w sobotę :D a jak się okaże, że nie, to znowu będzie spotkanie z okazji braki okazji :icon_eek: także jutro widzimy sie wieczorem w 2oo, ja to pewnie ok.19-20 będę :) Edytowane 28 Września 2007 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ehh jutro nie moge!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Od dzis do niedzieli jestem slomianym wdowcem.Jakies propozycje? no ma byc chyba w sobotę :P a jak się okaże, że nie, to znowu będzie spotkanie z okazji braki okazji :icon_eek: także jutro widzimy sie wieczorem w 2oo, ja to pewnie ok.19-20 będę :) teraz mówisz, a ja się już z dziewczynami poumawialem :P ale na niedzielę wieczorem jakoś Cię umieszcze w moim grafiku :P Niestety wieczory mam zaplanowane, dziś spotkanko, potem długie kino jak się uda, jutro 2 imprezy, ... chyba, żeby sobie skoczyć na obiad nad zegrze koło 13:00 -14:00, ooo chyba właśnie wpadłem na dobry pomysł :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 teraz mówisz, a ja się już z dziewczynami poumawialem :) ktorymi? :icon_eek: ale na niedzielę wieczorem jakoś Cię umieszcze w moim grafiku :Doj tu nie wiem czy dam rade... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 no ma byc chyba w sobotę :P a jak się okaże, że nie, to znowu będzie spotkanie z okazji braki okazji :D także jutro widzimy sie wieczorem w 2oo, ja to pewnie ok.19-20 będę :PEkstra :icon_eek:. Jutro moge wpasc :) :P Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Miałem w niedziele leciec na tor do Lublina i pewnie bym nie przyjechal do 2oo, ale tor jest zajety, wiec pewnie sie pojawie :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 :) fajnie było waz poznać morze śmigniemy gdzieś w niedziele na małą traskę :( i potem zjedziemy do 200 co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 :) fajnie było waz poznać morze śmigniemy gdzieś w niedziele na małą traskę :( i potem zjedziemy do 200 coJestem za :smile:, z tym ze w niedziele koncze o 17:00 (cholera, we wrzesniu to mialem przewalone, codziennie w robocie :)) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi