Engels Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 A kiedy bedzie mozna spotkac kogos, kto podzieli sie nalepkami "Motocykle sa wszedzie"? Przydadza mi sie 2 Możesz kupić w 2oo :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Możesz kupić w 2oo :notworthy: dzieki :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 (edytowane) Sorki ale tak mi na nerwach pojechał jeden ściemniacz od motocykli że przynajmniej dziś 2oo mi odeszły :)No ale jutro po fabryce... na coś zimnego... czemu nie? :D Edytowane 3 Czerwca 2008 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 dzieki :D No co, dwie kosztują mniej niż litr paliwa ! :) Chyba, bo są z tego co pamiętam po 2 zeta... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberto1002 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 No co, dwie kosztują mniej niż litr paliwa ! :) Chyba, bo są z tego co pamiętam po 2 zeta... :)A naklejki forumowe są gratis :D I jeszcze okleję furkę od ręki :D R. ;) Cytuj NO SALSA - NO FUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 No co, dwie kosztują mniej niż litr paliwa ! :biggrin: Chyba, bo są z tego co pamiętam po 2 zeta... :icon_eek: a ja wcale nie sadzilem ze dostane je za darmo :) po prostu nie pomyslalem ze maja je w barze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) a ja wcale nie sadzilem ze dostane je za darmo :bigrazz: po prostu nie pomyslalem ze maja je w barze ;) Ja się kiedyś przy okazji dowiedziałem o tym :lalag: Ale to można w sumie na logikę dojść (ale sam do tego przyznaję nie doszedłem :P ) skoro jest to bar dla Motocyklistów i to ludzie też z Forum się tam spotykają... To powinien być tam punkt dystrybucyjny no i jest :icon_twisted: Edytowane 4 Czerwca 2008 przez Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 No ja nasze forumowe to dostałem w Tarborze. Można było brać ile się chciało :crossy: (bez przesady oczywiście) a w 2oo pytałem i nie mieli... Czy to znaczy że coś się zmieniło w tej kwestii? - Mają? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja się kiedyś przy okazji dowiedziałem o tym :) Ale to można w sumie na logikę dojść (ale sam do tego przyznaję nie doszedłem :) ) skoro jest to bar dla Motocyklistów i to ludzie też z Forum się tam spotykają... To powinien być tam punkt dystrybucyjny no i jest :notworthy: Faktyczie dziala. Jest bar dla motocyklistow i ludzie z forum sie tam spotykaja no i prosze, jest piwo i motocykle. Nagle wszystko stalo sie takie oczywiste :biggrin: :crossy: :bigrazz: pozdrawiam :) Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 W piątek podrzucę trochę naklejek forumowych do 2oo :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 No ja nasze forumowe to dostałem w Tarborze. Można było brać ile się chciało :icon_razz: (bez przesady oczywiście) a w 2oo pytałem i nie mieli... Czy to znaczy że coś się zmieniło w tej kwestii? - Mają? :wink: Ja kupiłem tydzień / półtora temu... :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megamega Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Aśka widzieliśmy Cie wczoraj na mieście i musze przyznać , że widok nieziemski :buttrock: :biggrin: :biggrin: :biggrin: patrzę sobie a tu jakaś laska pomyka po centrum ze szczurem na głowie - niezły czad :biggrin: :lalag: bardzo fajnie wyglądałaś...a moto w pełni na wygrana zasłuzyło - pozdrawiam Cie serdecznie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 hehehe. dzięki :banghead: to pewnie akurat w drodze do warsztatu byłam-mam nową stacyjkę i działającą blokadę kierownicy ;) :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Meczyk z Tymbarkiem dzis w 2oo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Planuję polatatać wieczorkiem i pewnie do 2oo zajrzę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi