rebel Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 W czwartek i ja bym pomógł w pędzlowaniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 w czwartek mam nadzieję, że będą godne warunki do imprezowania. Ale będę o was pamiętał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 w czwartek mam nadzieję, że będą godne warunki do imprezowania. Ale będę o was pamiętał :icon_mrgreen: Napisze tak, w czwartek jest 13 wiec pogoda bedzie napewno zla i mam nadzieje iz mimo to bedziecie sie bawic przynajmniej do polnocy. Pozdro Wam. :) No może naprawde jakaś knajpka w Centrum, 2oo dobre na Wiosne, Lato i wczesną Jesień :icon_mrgreen: Ciekawa propozycja warto sie zastanowic ja jestem za ;) Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 Ja to chyba wpadne sie upodlić ...................... ktoś ma ochote sie przyłączyć? :DSprzyjemnościom ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Powiem tak... Spora i tania oraz dobrze polozona knajpka w centrum jest Paranana Marszalkowskiej pomiedzy Pl. Prostytucji a Rotunda.Blisko stamtad do komunikacji miejskiej i kebabow. Ja do 2oo poki co jezdzic nie zamierzam... jest tam smutno i daleko.Bedzie wiosna albo pogoda na motorek to nie ma sprawy ale tak to mi sie nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 moze być Parana :] to chyba dawna mordownia Dolce Vita z tego co pamiętam. Bywało się :icon_eek: Nie wiem czy na wszelki wypadek jakiejś rezerwacji nie wykonać. Bo popudniami bywa/bywało tam tłoczno nawet w tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 moze być Parana :] to chyba dawna mordownia Dolce Vita z tego co pamiętam. Bywało się :) Nie wiem czy na wszelki wypadek jakiejś rezerwacji nie wykonać. Bo popudniami bywa/bywało tam tłoczno nawet w tygodniu. Tylko zeby byl Jack Daniels lub wino wytrawne :) Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 zajrzyj do tematu wigili, chyba będziemy testować jutro inny lokal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 no i dupa. zapomniałam o taki drobnym szczególe jak mój brat. znaczy... urodziny brata... juz nie miałsie kiedy rodzić tylko jak stan wojenny ogłaszali :| w związku z tym jutro mnie nie będzie, gdziekolwiek ostatecznie będziecie. cholera jasna :/ i trzeba wszystkie motocyklowe "akcesoria" pochować, żeby się tata nie dowiedział jak wpadnie na tort... cholera jasna :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 12 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Powiem tak... Spora i tania oraz dobrze polozona knajpka w centrum jest Paranana Marszalkowskiej pomiedzy Pl. Prostytucji a Rotunda.Blisko stamtad do komunikacji miejskiej i kebabow. W takim razie miejsce ostateczne jutrzejszego spotkania jest w... ??? prosze dokonczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Warszawie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Warszawie :banghead:Dobrze prawi kolega :buttrock: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 (edytowane) Siem zgadamy w ciagu dnia :banghead: Reasumując, kto ma ochote jutro na Piwko, spotykamy sie w Lotosie, róg Chełmskiej/Sobieskiego, gdzieś po 19-ej :wink: Buziaczki :buttrock: z tematu wigilijnego wklejam tutaj miejsce i godzinę spotkania. Wigilia środa za tydzień w tym samym lokalu aaaa no i mi się mod wciął w odpowiedź. Sorx za spam :] no i dupa. zapomniałam o taki drobnym szczególe jak mój brat. znaczy... urodziny brata... juz nie miałsie kiedy rodzić tylko jak stan wojenny ogłaszali :| w związku z tym jutro mnie nie będzie, gdziekolwiek ostatecznie będziecie. cholera jasna :/ i trzeba wszystkie motocyklowe "akcesoria" pochować, żeby się tata nie dowiedział jak wpadnie na tort... cholera jasna :/ łiii tam, urodizny Brata to nie taki dramat :wink: za rok będą następne :cool: Edytowane 13 Grudnia 2007 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Jak by co to będe dzwonić bo zadużo na głowe i boli bo wczoraj się ...... słuchałem głośno muzyki he he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiery Opublikowano 13 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2007 Może podjadę do Lotosu, zobaczymy. O 18:00 mam spotkanie, później, jeśli nic się nie schrzani z pogodą, zrobiłbym rundę po Wwie i wpadł się przywitać. W przeciwnym razie będę od razu walczył na trasie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi