mariani Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 To i ja będę jutro :D pomimo tego że nie mam tej częsci ciała o której tutaj chłopcy się wypowiadają , ale mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swego grona pomimo to :) Jutro jutro - to moze i ja wpadne po robocie czyli pewnie nie wczesniej niz o 18.30 z tym ze raczej puszka:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Jutro jutro - to moze i ja wpadne po robocie czyli pewnie nie wczesniej niz o 18.30 z tym ze raczej puszka:( ooo to może ja motonga odstawię i sobie :) ... wr0ne może zgarniesz, jak będzie mógł jechać. Ciekawe, czy mu się uda sprzęta wstawić do warsztatu dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ooo to może ja motonga odstawię i sobie :D ... wr0ne może zgarniesz, jak będzie mógł jechać. Ciekawe, czy mu się uda sprzęta wstawić do warsztatu dzisiaj Mozemy sie tak umowic why not - tylko jak ja wytrzymam patrzac sie na Was pijacych bro sam popijajac herbate :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Mozemy sie tak umowic why not - tylko jak ja wytrzymam patrzac sie na Was pijacych bro sam popijajac herbate :)nie daj sie tak!! z 2oo jest całkiem blisko do metra, wpadaj komunikacja miejską :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ehhh.... z chęcią, bym się z Wami znowu napił :), ale jutro mam już oddawna zarazerwowane na picie gdzieś indziej. Chyba, że uda mi się wpaść przed 18 na jedno szybkie :D :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 wstępnie sugeruje/proponuje 18:00/19:00I tak pogoda barowa... motongiem sie nie pojezdzi... Ja będę w 2oo dość wcześnie bo pewnie przed 17 chwilkę nawet uda mi się podjechać, no i niestety pewnie się zmywał tak jak Klaudiusz, bo też mam penisa :Duwazaj z tym wczesnie bo 2oo moga byc jeszcze zamkniete :biggrin: To i ja będę jutro :buttrock: pomimo tego że nie mam tej częsci ciała o której tutaj chłopcy się wypowiadają , ale mam nadzieję że mnie przyjmiecie do swego grona pomimo to :Dchlopcy zapewne sie z Toba podziela :biggrin: Mozemy sie tak umowic why not - tylko jak ja wytrzymam patrzac sie na Was pijacych bro sam popijajac herbate :)a wczoraj to jak bylo... Wy pijanice zlopaliscie a ja przy herbatce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariani Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 I tak pogoda barowa... motongiem sie nie pojezdzi...uwazaj z tym wczesnie bo 2oo moga byc jeszcze zamkniete :)chlopcy zapewne sie z Toba podziela :Da wczoraj to jak bylo... Wy pijanice zlopaliscie a ja przy herbatce... Ale ja...ja tak nie potrafie:) Ale skoro to blisko meteora to przyjezdzam bez puszki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Kuzwa, a jak zwykle jutro w robocie :) i to praktycznie rzut beretem od 2oo :D :buttrock: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Ale ja...ja tak nie potrafie:) Ale skoro to blisko meteora to przyjezdzam bez puszki:) Ja i tak pewnie motongiem śmigne :) a co tam. Jak mam wpadać na 2 h to nawet sie nie opłaca na piwo wpadać, bo nie wypiję za dużo :D Kuzwa, a jak zwykle jutro w robocie :biggrin: i to praktycznie rzut beretem od 2oo :flesje: :crossy: do której ty planujesz w robocie siedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wr0na Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 zobaczymy o ktorej jutro z pracy wyjde :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 zobaczymy o ktorej jutro z pracy wyjde :flesje: ty tu nie :biggrin: tylko sie bierz za robotę, wszyscy chcą już na mnie głosować :crossy:, a maszyna losująca nie gotowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 do której ty planujesz w robocie siedzieć?Do 23:00. Bedziecie tam jeszcze o tej porze? Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ja nie, na chwilę obecną tak na 20:30 21:00 będę brykał na chatę, aczkolwiek to się może zmienić w każdej chwili. Po pierwsze jeszce nie mam 100% pewności co do jutrzejszej pogody, po 2 nie mam 100% pewności co będzie robić moja żonka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 ja nie, na chwilę obecną tak na 20:30 21:00 będę brykał na chatę, aczkolwiek to się może zmienić w każdej chwili. Po pierwsze jeszce nie mam 100% pewności co do jutrzejszej pogody, po 2 nie mam 100% pewności co będzie robić moja żonka D.gif dzieci do tesciow(jesli masz...dzieci) zonke pod pache i dawaj!!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 dzieci do tesciow(jesli masz...dzieci) zonke pod pache i dawaj!!! :bigrazz: chłopie wypluj słowo dzieci natychmiast :P żonce przesuneli delegację na piątek, ale też wolna będzie po 20:30 więc, nie chce mi się przebijać przez całą Warszawę, zabierać jej do 2oo, bo dojadę tam najwcześniej na 21:30. A jak będzie ładna pogoda to tam duża częsć nie wytrzyma dłużej niz 30 minut i pojadą terroryzować warszafke :clap: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi